Britanac u svojoj garaži ima 350 oldtajmera

Tokom posljednjih 50-ak godina, Roger Duddling sakupio je kolekciju klasičnih automobila vrijednu 40 miliona funti, od kojih je najstariji proizveden 1911.
Objavljeno: 28. 08. 2017 - 10:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Čovjek koji u svojoj garaži posjeduje toliko četvorotočkaša da bi skoro svakog dana u godini mogao da vozi različit automobil, vozila iz svoje kolekcije redovno čisti i održava u voznom stanju, a povremeno u njima napravi i par krugova po kraju. 

Među klasičnim vozilima koje je sakupio tokom pola vijeka, ima običnih, prosječnih automobila za svakodnevnu vožnju, ali i sportskih oldtajmera, luksuznih limuzina, pa čak i motocikala. Posebnu strast gaji prema modelu Aston Martin Lagonda – u svojoj garaži čuva čak 24 primerka. 

Automobili se trenutno nalaze u skučenom prostoru, a njihov vlasnik planira izgradnju specijalnog izložbenog objekta vrijednog 7 miliona funti. 

Inače, Roger Duddling je do bogatstva koje troši na kupovinu automobila došao tako što je konstruisao automat za listiće sa rednim brojevima koji se nalaze u supermarketima, čekaonicama i drugim mjestima gdje je potrebno uspostaviti redosljed usluživanja klijenata. 

 </p>

Komentari: 0

Novi komentar