Kako da "provalite" šifru za Wi-Fi?

Neprekidno grebanje i korišćenje tuđeg interneta nije u redu, ali ponekad je potrebno da na brzinu besplatno pristupite mreži i potražite neku informaciju.
Objavljeno: 30. 08. 2017 - 09:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

Zbog toga je dobro znati da postoji jednostavan način da "provalite" bilo koju šifru za zaključan Wi-Fi, a to je moguće pomoću aplikacije Instabridge.

Riječ je o popularnoj aplikaciji koju imaju mnogi korisnici bežičnog interneta i pomoću koje možete da nađete veliki broj pristupnih tačaka mreži i to na svakom mjestu. Pomoću ove aplikacije možete da pretražite pristupne tačke u vašoj okolini, a kada nađete one čiji je signal najjači, u nekoliko koraka jednostavno možete da dođete i do šifre i pristupa bežičnoj mreži.

Komentari: 3

gost

30. 08. 2017 - 10:34

Brisite ovo, ljudi! Ova aplikacije ne provaljuje nikakve sifre, zakljucanoj mrezi i dalje necete moci da pristupite! Ova aplikacija samo pronalazi besplatne bezicne mreze i tu nema nikakvih sifara...
RAŠO

30. 08. 2017 - 11:15

Ovo ste tako dobro objasnili, da nema osobe koja ovo neće shvatiti i primijeniti u praksi. NEMOJTE NAS VIŠE UČITI.
Slobodan građanin

30. 08. 2017 - 11:42

Kao što nije dobro diskutovati o nečemu što ne poznajete dobro, još više i ne treba o tome pisati. Pomenuta aplikacija samo evidentira lozinke za koje je vlsnik ili korisnik odlučio da se objelodane.
Novi komentar