OO DPS Mojkovac: Ko su Demokrate iz Mojkovca koje javno šetaju mojkovačkim ulicama?

Saopštenje prenosimo u cjelosti Bečić i Demokrate sami sebi uskaču u grlo kada u svojim svakodnevnim saopštenjima potenciraju da su " došli u Mojkovac“ , svojevoljno etiketirajući sebe kao pridošlice, čije interesovanje za Mojkovac će otići isto onako kako je i došlo.
Objavljeno: 15. 09. 2017 - 16:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

Mojkovac i Mojkovčani Vas još jednom pitaju Bečiću i Bogdanoviću , gdje ste bili do sad i ko su Demokrate iz Mojkovca koje sa Vama javno šetaju mojkovačkim ulicama? Na ovo pitanje nijesmo dobili konkretan odgovor od Bečića ni u njegovoj turističkoj posjeti Mojkovcu od prije par mjeseci, a izgleda da će isto biti i ovog puta.

 Napominjemo da Aleksi  Bečiću i Borisu Bogdanoviću, nijednog trenutka niko nije uskratio pravo na slobodu kretanja  sa njihovim Demokratama , već  slobodno šetaju ulicama Mojkovca u šta se može uvjeriti cjelokupna crnogorska javnost.

Problem je što Bečiću besciljna  šetnja u krug u Mojkovcu ne prija uopšte, pa svoj politički neuspjeh pokušava da prekonstruiše  čas u napade na njega i njegove Demokrate, a čas u njegov neviđeni politički uspon služeći se pritom ne samo brojnim neistinama, već i mnogim drugim neetičkim sredstvima. Mnogo je zatvorenih vrata dočekalo Bečića u Mojkovcu, pa mu ne preostaje ništa drugo nego da se sa sve kesama i Demokratama vrati u Budvu, Kotor i Herceg Novi.

Demokrate danima bombarduju crnogorsku javnost neistinama, među kojima su i najupečatljivije neistine da su se u, po njima, spornom automobilu nalazili član OO DPS-a Mojkovac i sin načelnika OB-a Mojkovac. Ko su članovi OO DPS-a Mojkovac se sa nekoliko klikova na zvaničnom sajtu može provjeriti , zbog čega je jasno da Demokrate napamet imenuju Mojkovčane članovima OO DPS-a u Mojkovcu, a sve u svrhu  vođenja njihove neprijateljske propagande u našem gradu.

Sa morem neistina Bečić svakodnevno istupa u javnosti, kao što je bio  slučaj sa infrastrukturom u selu Štitarica. Koliko je Bečić upućen o stanju u Štitarici u koju je vjerovatno prvi put kročio juče, govori  činjenica da je Opština zajedno sa Vladom Crne Gore prije nekoliko godina uložila oko 100.000,oo €  za izgradnju vodovoda, dok se na održavanju puta u Štitarici i svim seoskim područjima radi konstantno. Očigledno  Bečić i njegovi pratioci koje je doveo iz drugih gradova ne žele da priznaju da za njima i njihovim  navodnim  ,,djelovanjem“ u Mojkovcu nema nikakve potrebe .

Neukusne su opaske Demokrata o ,, napuklom asfaltu“ i problemu sa atmosferskim vodama u pojedinim dijelovima našeg grada, jer niti su do juče znale Demokrate gdje je ulica ,,Dušana Tomovića“, niti se dok su njihovi istomišljenici bili na vlasti u Mojkovcu do te  ulice moglo stići  bez terenskog vozila.

Demokrate ne znaju da je Mojkovac među prvima riješio pitanje otpadnih voda. Takođe, Bečić ne zna da je lokalna vlast u Mojkovcu uradila projekat razdvajanja fekalne i atmosferske kanalizacije. Jasno je kao dan,  da  jedina nepoznanica koja u Mojkovcu postoji, jeste Bečićevo nepoznavanje  izbornog programa DPS-a  i realizovanih projekata lokalne vlasti u Mojkovcu.

Ko su kriminalne grupe o kojima Bečić govori pitaju se i Mojkovčani i mi? Ko su ti kriminalci sa vlasti koji u Mojkovcu plaše građane pitaju se ti isti građani , Aleksa Bečiću?

Građani Mojkovca će se uvijek složiti da je naš grad mirno i bezbjedno mjesto za život, zato ti Bečiću, ti isti građani poručuju da ne praviš od njihovog grada lošu medijsku senzaciju , jer jedine uzurpacije koje su Mojkovčani mogli doživjeti stigle su upravo od Vas i Demokrata i Vašeg  neprimjerenog  presretanja građana na ulicama.

O posjetama i razgovorima Bečića sa Mojkovčanima dovoljno govori podatak da su morali dovesti Velizara Kaluđerovića iz Podgorice da bi dao izjavu, jer Mojkovčani ne pristaju da se služe lažima. Korisnije bi Bečiću bilo da pita Velizara Kaluđerovića kako je Mojkovac izgledao dok je vladao on i njegovo društvo, jer o tome Bečić tek ništa ne zna, obzirom da mu Mojkovac nije bio ni na kraju pameti sve dok se nijesu primakli izbori.

Prema tome, ako se prošla Bečićeva posjeta Mojkovcu mogla okarakterisati kao turistička, kada se upoznao sa ambijentom i istorijom našeg grada, onda se za ovaj drugi boravak Demokrata u Mojkovcu  može reći da osim elemenata  namontiranog medijskog skandala ne posjeduje nikakvo drugo obilježje ozbiljne medijske kampanje.

 

 

 

 

 

 

Komentari: 22

donacije

15. 09. 2017 - 17:21

Ovi su presli na nivo seoskih kalastura . Rijesili ovo rijesili ono a platila uglavnom sve Evropa . Sanaciju jalovista kolko se sjecam platili Cesi. Sve sto ima u mjestu za komunalne djelatnosti dato je sto ono klazu za sevap sirotinji. A ima snimak na netu gdje se vidi kako Becica presrecu lokalni sarplaninci .
Ceca89

15. 09. 2017 - 17:28

Danima slusamo lazi od strane Demokrata, red bi bio, ako imaju i malo obraza da odgovore gradjanima na pitanjima.
Jasmin

15. 09. 2017 - 18:52

Sto se tice mene oci povadili oba.A jes istina da sto pokvarenije od ovog Becica i demokrata nisam gledao.Kod ovih drugih cetnika se bar zna na cemu si a ovi su manipulatori prve klase.
jes vala jale

15. 09. 2017 - 19:19

Da bi nadmudrio drpsove pokvarenjake moras biti pokvareniji od nji a to nije bas lako.
Demokrate & BS

15. 09. 2017 - 19:47

Vala Jale ako ovi ,sto ih ti zoves cetnici, pobedu a hoce verovatno sa vama ce u koaliciju. Jel tako ? Dosta ste bili sa ovijama pa nikakva haira .
Nikolas

15. 09. 2017 - 19:38

Dosli u Mojkovac sa ciljem da krenu u napad i ciljno da izazobu skandal.
Ilina

15. 09. 2017 - 19:39

Javno su priznali da su dosli kao pridoslice u Mojkovac zasto bas u njega?? Nije to sto se oni interesuju za zibot u Mojkivcu nego zato sto su htjeli da isptovociraju porodicu premijera.
Toedor

15. 09. 2017 - 19:40

Njih svaki grad isto zanima i za svaki grad im je ista prica ucinice sve i na kraju samo sto urade jeste porodicno i rodbinsko zaposljavanje.
Tea

15. 09. 2017 - 19:42

Samo neka Demokrate pricaju jet sve sto kazu samo sebe otkrivaju vise koliko lazu i koliko su im nepovezane price.
Tia

15. 09. 2017 - 19:44

Odlazak u Mojkovaca je planski isplaniran jer zna se tacno dje zive braca premijera i to je mjesto na ulasku u Mojkovac tako da sve je smijesno vise.
Ina

15. 09. 2017 - 19:46

Demokrate sad su krenule u napad na sve i prave planove sta i kako da rade samo kako bi skrenuli temu sa price o drzavljanstvima.
Niksa

15. 09. 2017 - 19:47

Nema toga sto ce pomoci da Demokrate opet ne budu porazeni!
Kronka

15. 09. 2017 - 20:03

Ko su demokrate? Ha ! Svi bi voljeli to da znamo.
Agata

15. 09. 2017 - 20:06

Da im ja porucim nesto! Nisu dobrodosli ni u Mojkovcu ni u bilo kojoj drugoj opstini !
Lala

15. 09. 2017 - 20:06

Mnogo su uzketjeli,treba da budemo svjesni njihovog poraza na sledecim izborima.. valjda se docekaju na noge,ko zna..
Dogi

15. 09. 2017 - 20:07

Da li treba nekome dodatno objasnjavati ko su ovi demagozi ? Prosipaju isprazne price gradjaima svih opstina i misle da im neko vjeruje? Ha! Zalosni su.
Lajla

15. 09. 2017 - 20:08

Da li treba da svaki dan slusamo njihovu tzv.demagogiju? Jos malo pa ce iskakati iz frizidera..
Poaro

15. 09. 2017 - 20:10

Jedno je jasno ! Niko ko ima zeru pameti nece dati glas demokratama ni na lokalnom ni bilo kom drugom nivou !
Imela

15. 09. 2017 - 20:11

Ma, neka se oni setkaju ! Nista novo od njih.. jedino to i znaju i eventualno da upadaju u dvorista i provociraju ljude !
Imela

15. 09. 2017 - 20:12

Nije mi jasno da li oni stvarno misle da imaju podrsku od nekoga? Ali ja da im kazem sad ! Ne dolazite na vrata, ne sirite mrznju, ne udarajte dje ne treba, necemo vas glasati ! Pozdrav !
Omegle

15. 09. 2017 - 20:14

Ako je jedino sto znaju ovo ato su uradili u Mk onda mi je drago sto ih ne glasam !
Fossil

15. 09. 2017 - 20:15

Svaki dan ih gkedamo sa crvenim kravaticama kako oblijecu gradom, vise su dosadili i Bohu i narodu ! I posle sebe predstavljaju kao zrtve ! Smijesno je..
Novi komentar