Joković: SNP nadalje bez Damjanovića, Jonicu čeka visoka funkcija

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković nagovijestio je da bi, ukoliko se bilo ko od opozicionara vrati u skupštinske klupe, i ta partija mogla vratiti. On je u emisiji "Živa istina" kazao i da je definitivno završena saradnja sa Aleksandrom Damjanovićem, te da će Snežana Jonica zauzeti visoku funkciju u partiji. Odgovorio je i na pitanje za koga navija kada igraju Crna Gora - Srbija.
Objavljeno: 16. 09. 2017 - 19:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Lider SNP-a kaže kako smatra da bojkot Parlamenta nije najbolji način borbe i da nije dobro da opozicija bude van skupštine, ali da je u jednom trenutku, kako kaže, bio neminovan. Isto tako kaže da će njegova partija razmisliti o povratku ukoliko to, kako su nagovijestili, urade DF i Demos.

"Ako se bilo koja opoziciona partija vrati u Parlament, SNP će isto kao što je rekao Lekić shvatiti da je to nova činjenica da jedinstvo opozicije u tom dijelu ne postoji da je prekršen dogovor o bojkotu parlamenta i SNP će donijeti adekvatnu odluku", kazao je Joković.

Saradnja sa Aleksandrom Damjanovićem je, kaže, definitivno završena. Na pitanje pripada li SNP-u i da li želi da formira poslanički klub, dobio je negativne odgovore.

"On je definitivno van SNP-a i njegova politička budućnost nije vezana za SNP", rekao je Joković gostujući u "Živoj istini".

A odmah nakon Kongresa o budućnosti partije razgovarao je sa Snežanom Jonicom. Kaže da nikada do sada nije bio u situaciji da se ne razumije sa njom.

"Rezultat na Kongresu je bio tijesan i moja obaveza i Snežanina je da učinimo sve našoj moći da ostane jedinstven i da bude jači nego što je sad", naglasio je on.

Nikada, kaže, ne bi navijao protiv Crne Gore protiv bilo koga da igra.

"U utakmici između Srbije i Crne Gore ja navijam za Crnu Goru", istakao je Joković.

"Živu istinu" pratite u nedjelju od 14h na Anteni M i Prvoj televiziji.

Izvor: Antena M

Komentari: 2

?!

16. 09. 2017 - 22:34

Jonicu ceka visoka funkcija?! Meni ništa nije jasno, da neko da sebi da takav auto-gol ovo je smijesno.Ja stvarno ne znam ko ce tek sad da glasa za Snp sa njom u vrhu..
Damjanovic

17. 09. 2017 - 19:04

Damjanovic bi mozda i mogao participirat u vladi CG ali ako se odrekne velikosrpstva i veze sa SPC, ali ne i svoje srpske nacije kojoj pripada.
Novi komentar