Novi spot u čast Koenovog 83. rođendana

Leonard Koen bi danas, 21. septembra, napunio 83 godine, a u čast njegovog rođenja objavljen je novi spot za pjesmu Leaving The Table.
Objavljeno: 21. 09. 2017 - 11:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Koenova porodica je povodom njegovog datuma rođenja predstavila i Tower of Song: A Memorial Tribute to Leonard Cohen, odnosno obilježavanje prve godišnjice smrti muzičke ikone koja će se održati 6. novembra u Montrealu.

Na bini će te večeri nastupiti Elvis Kostelo, Lana Del Rej, Feist, Filip Glas, Vesli Šulc, Sting, Patrik Votson Adam Koen, a uskoro će biti najavljeno još glumaca i izvođača.

Prodaja karata za ovaj događaj počinje u subotu 23. septembra, a uz muzičke goste očekuju se i kanadski premijer, kao i prvi čovjek Kvebeka.

“Otac mi je ostavio spisak dužnosti prije nego što je preminuo. Stavi me u kovčeg pored moje majke i oca. Napravi malu komemoraciju za bliske prijatelje i porodicu u Los Anđelesu. Ako želiš javni događaj, napravi ga u Montrealu”, rekao je Koenov sin, muzičar i producent Adam Koen, napominjući kako ovaj koncert i okupljanje vidi kao ispunjenje svojih dužnosti prema ocu.

Prihod od koncerta biće dodijeljen različitim kanadskim umjetničkim organizacijama.

 

Izvor: N1

Foto: Reuters

Komentari: 0

Novi komentar