Mršić osumnjičen za ubistvo Lenca, zvanično nije napustio državu

Podnijeta je krivična prijava protiv Kotoranina Nikole Mršića koji se tereti za ubistvo Gorana Lenca, saopšteno je na današnjoj pres konferenciji Uprave policije.
Objavljeno: 22. 09. 2017 - 14:25 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema operativnim saznanjima, Mršić je pištoljem kalibra 7 mm pucao Lencu u glavu, nakon čega  je ovaj preminuo.

Pomoćnik direktora Uprave poliicije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković na pres konferenciji saopštio je da prema zvaničnim podacima (prelasku preko graničnih prelaza), osumnjičeni za ubistvo nije napustio Crnu Goru.

Iz Uprave policije ističu da se  sve radnje preduzimaju da se Mršić locira i liši slobode. Baković je rekao da u ovom trenutku se još ne zna motiv ubistva Lenca, ali da je vjerovatno u pitanju obračun klanova. Dodao je i da je Lenc ubijen hicem u predjelu glave. 

Baković kaže da javnost mora imati razumijevanja jer su posrijedi profesionalna ubistva. 

Iz Uprave policije kažu da su u posljednje vrijeme spriječili neke obračune.

Od januara ove godine je bilo sedam krivičnih djela-ubistvo ili teško ubistvo, od čega  riješena tri, a riješena su i dva ubistva iz 2015. i 2016. godine. 

Kako je najavljeno na današnjoj konfeneciji, uskoro se očekuju rezultati rješavanja još jednog ubistva iz ove godine.

I.D.

Komentari: 5

nezvanicno

22. 09. 2017 - 13:49

Mozda nije zvanicno al nezvanicno ko zna dokle je stigao . Mozad cak i na drugi kontinent . No ce cekat u kolkoni sa paradajz turistima da plati izlaznu taksu.
Anonimni

22. 09. 2017 - 13:55

Ne misle valjda ovi iz Policije da im neko u Kotoru vjeruje da je ovo tacno.Zar nije svjedok ubistva izjavio da je ubica bio visok i crn.Mrsic je plav i punacak.Sa onolikim kilogramima nevjerujem da moze brzo hodati a o trcanju nema govora.
plavuskast debeljuskast

22. 09. 2017 - 16:11

Najgori su taki za koje nikad nebi pomislio.
zelenas

22. 09. 2017 - 14:01

Prvo su ga pustili da pobjegne pa ga onda toboze ceraju.pa da ima prave policije u roku od 1 sata moraju biti pohapseni svi clanovi klanova u CG pa neka oni sami kazu ko je ubica ovako , izgleda da policija i kriminalni klanovi ili mafija saradjuju na visokom nivou.
zvanično nije..

23. 09. 2017 - 21:06

..član policijskog tima pod šifrom "Samardžić"-ali, ipak, su ga puštili da odleti sa rodama na jug...u tople afričke krajeve..Vrnuće se s'polječa-naredne godine..?
Novi komentar