Miranović: Stanje crnogorskog parlamenta postoji samo u Pjongjangu i kod DPS-a

Da dokaže da DPS licemjerstvo nema kraja, potrudio se ovaj put gdin Nikolić II, koji u ime organizovane kriminalne grupe (DPS-a) priča o političkoj neozbiljnosti, neodmjerenosti i ljudskoj sramoti, naveo je član Foruma mladih Građanskog pokreta URA Lazar Miranović, reagujući na stav poslanika DPS-a Miloša Nikolića.
Objavljeno: 22. 09. 2017 - 18:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

Saopštenje URE prenosimo integralno.

- Kad vam o političkoj neozbiljnosti, neodmjerenosti i sramoti pričaju megafoni šefova organizovanih kriminalnih grupa, plagijatora, prikrivenih fašista, kameleona i ratnih zločinaca onda znate da to ni zeru ne vrijedi - ističe Miranović.

On je kazao da je organizovana kriminalna grupa, sa oficijelnim imenom DPS već odavno izgubila kompas a da je ono što saopštavaju samo potvrda da su izgubili sve dodirne tačke sa realnošću i žive paralelnu stvarnost.

- To ne treba da čudi, jer vođa i njegova svita pucaju po šavovima i trče svoj posljednji krug pred neizbježnim promjenama. BDP im raste još jedino u njihovim i novčanicima njihove braće, kumova, prjijatelja i partnera dok građani jedva krpe kraj sa krajem i pažljivo planiraju svaki cent kako bi dočekali prvi u mjesecu - naglašava Miranović.

On je istakao da je žalosno što Nikolić II ne vidi da sve godine iza njega živi u jednom sistemu, koji ima katastrofalne rezultate, koji je upropastio najljepšu državu na svijetu i građane doveo na rub siromaštva.

- Umjesto toga on živi u uvjerenju da je za katastrofalan sistem odgovorna opozicija. Šteta za još jedan mladi mozak koji je mogao razviti kritičku misao - ističe Miranović.

Dodaje i da je očigledno da Nikolić II nije shvatio metaforu „Sjeverna Koreja“ i da je očekivano pobrkao teze.

- Da pojasnimo gospodinu Nikoliću II, poenta je u tome da stanje crnogorskog parlamenta i scenario nikšićkih izbora postoje samo u Pjongjangu i kod DPS-a. Rakete bolje što nemamo jer bi ih vlasnici DPS-a unovčili kao one svoje na Dubrovnik, a možda i valorizovali i prodali svojim strateškim partnerima. Raketne baze u tom scenariju ucrtavali bi bratovi MORT i RZUP đe god stignu i đe god im se prohtje. Pa ko se snađe u toj tranziciji, snašao se - ističe Miranović.

Zaključuje da bi Nikolić II pred spavanje trebao više puta da čita „Pjesmu o poltronstvu“ kako bi bio uspješniji u svojoj misiji a vođa mogao mirnije da spava.

Komentari: 16

Boban Bg

22. 09. 2017 - 18:51

"... megafoni šefova organizovanih kriminalnih grupa, plagijatora, prikrivenih fašista, kameleona i ratnih zločinaca ..." Kad čovjek ovo pročita ne želi dalje ni da čita. Ovo je toliko moronski i bijedno da mene niko ne bi mogao naćerati da izgovaram te glupe mantre opozicije. Pa vi ništa i ne znate nego samo da ponavljate te budalaštine i zato ste tu đe ste - nestaćete na sljedećim izborima. Kao da vas je sve Šešelj pravio pa vam je sve što nudite vrijeđanje i kriminalizovanje protivnika. Kad budete znali nešto suvislo da kažete možda ću i čitati vaša saopštenja, ovako možete komotno napisati jedno pa ga sam reemitovati svaki put. Da se ne mučite iznova.
lolo

23. 09. 2017 - 03:53

Oni od 1997 ponavlaju ka mantru fraze Mire Markovic o cigarima, privatnoj drzavi i mafiji. sad kad im se prikljucio Ranja, sa to malo mozga sto mu je preteklo, vrte i poharana drzava i vlasnik DPS-a. Nista ama bas nista drugo ne umiju. Ovo da nije jako zalosno bilo bi smijesni jedina konekcija sa Sjevernom korejom ili Pjongjangom je upravo ovakav stejtment. Bruka!!
@Boban Bg

23. 09. 2017 - 10:32

Kako bi i mogao, kada si ti megafon "D(R)PS-a i njegove organizovane kriminalne grupe" i zato sa uživanjem čitaš njihova saopštenja. Pošto si iz Beograda, sigurno se sjećaš da je Slavko Perović na sred Cetinja organizovao mitinge podrške (protiv njihovog političkog hapšenja) četničkim veličinama kao: Vuku Draškoviću i Vojislav Šešelju i miting protiv okupacije Dubrovnika. Nijesu ga tada proglašavali četnikom, ali jesu ustašom. A borio se za prava čovjeka na mir i protiv političkih hapšenja. I danas je ista mantra. Samo zaboravljaju da je ono Slavku najsvjetlija stranica u njegovoj političkoj biografiji. Treba stisnuti petlju pa se boriti za prava političkog protivnika. To su primjeri "čojstva i junaštva" o kojima je pisao Marko Miljanov. Ima tu neke sličnosti. I Marko I Dritan imaju isto poriijeklo. To vas nešto boli, kao što je boljelo i našega knjaza, kralja dok je sanjao o srpskom prijestolu.
Bobiska

23. 09. 2017 - 11:20

Nije tebi lako Bobiska.
Stari

22. 09. 2017 - 20:36

U Sjevernoj Koreji ako nista svisu jedinstveni za razliku od nasih. Uporedjenje ne stoji.
bez obraza

22. 09. 2017 - 23:05

I KO SI TI DA DPS NAZOVEŠ "ORGANIZOVANOM KRIMINALNOM GRUPOM"?Znaš li šta si rekao? Znači, članovi DPSa su, po tebi "organizovana kriminalna grupa"... E, sad da ti kažem i obećam, TI NIKAD NEĆER BITI POLITIČAR. Član sam DPSa, iz ličnog uvjerenja i bez ikakvih privilegija i povlastica, a ti si se našao "da okvalifikuješ" moj mozak. Šta reći, sem napisati: "ne dirati - smeće"
Trte vrte

23. 09. 2017 - 00:47

U Sjevernoj Koreji su svi poslanici u Parlamentu. Ja ne znam sto se objavljuju svakakve gluposti ovih vanparlamentarnih partija. Ako imas sto da kazes imas Parlament (od parlare - govoriti).
lolo

23. 09. 2017 - 03:48

..a sto je ovo mili brate, dje ih nalaze hahaha
cetinje10

23. 09. 2017 - 07:31

Posle ovih rijeci,sto je ova spodoba iygovorila,sto reci sem,,KOJEG DEBILA MAJKO,MILA....
eu citizen

23. 09. 2017 - 09:27

kakvi se idioti bave politikom ...bruka i sramota
postenja mu nema ravna

23. 09. 2017 - 14:44

Bogami kad nekomalom Kimu zakasni na sajednicu on ga odmah strijelja a ovi nasi Kim Milu sjkandiraju " Milo posteni - Milo posteni "
kim milo sung

23. 09. 2017 - 15:20

Koreja je stara 3.250 godina. - Štampali su knjige 320 godina pre Gutenberga. - Luksuzni džipovi na ulicama Pjongjanga sugerišu da ova zemlja nije toliko siromašna koliko ljudi to govore. - Severna Koreja ima kompleksan sistem kasti koji je zvanično podržan. Ima 51 kastu. - Severna Koreja je odbacila marksizam 1970-ih godina. - Emabrgo na energiju neće mnogo naštetiti Severnoj Koreji jer imaju mnogo uglja. - Vladine odluke se donose kolektivno – to nije autokratija koju predvodi Kim. Uprkos njihovoj samoproglašenoj samodovoljnosti, Severna Koreja ima diplomatske odnose sa 161 zemljom. SAD i Japan nisu među njima.
hit00

23. 09. 2017 - 20:37

Covjece......Dali i jedna drzava na svijetu ima ovakvu opoziciju.Kako ovakvu sramotu povesti u moderan svijet.Najvise se stide posteni gradjani nase drzave.Nema ovo veze sa politickom kulurom.Ovo je klasicna (NE)kulura nevaspitanje,neznanje,bezobrazluk....nema rijeci koja bi pasala ili okarakterisala DF,Demokrate ,URA-u....Majko Bozija dje ih smijestiti??
@hit00

24. 09. 2017 - 10:33

Ti bi ostavio samo D(R)PS, Socijaldemokrate, Bošnjačku, Liberalnu i Albanske partije. Samo one koje su na vlasti. Blago nama sa takvom kritičkom mišlju. Crna Goro dok je i jednocifreni procenat ovakvih "promišljanja", zaludu ćeš ulaziti u EU i NATO. Još mi nijesmo izašli iz XIX vijeka, kada je gospodar mislio za sve nas. Još mi tražimo "šaku u perčin" i "milost gospodara". "Blago nama š njom, mojom domovinom"
george wordy

23. 09. 2017 - 23:05

Opozicionari žive u svom utopističkom , iracionalnom svijetu, sa romantičnim zanosom o nekakvom gotovom demokratskom drustvu. Demokratija se ne dobija, vec se stice mukotrpnim radom, a ne bojkotom parlamenta. Njihova aktivnost je samo pred izbore, ili obleću domove gradjana, poput demokrata kao kakvi agenti osiguravajućih društava i jehovinih svijedoka. U postkomunističkim , tranzicionim,nepotističkim, drustvima koja se suočavaju sa problemom korupcije i kriminala, potrebno je daleko više političkog i svakog drugog znanja u cilu izgradnje samostalnih i profesionalnih institucija. Opozicija se bori za vlast, masuci utopističkim, prepisanim programioma iz razvijenih demokratskih drustava.
danilo s.

24. 09. 2017 - 09:08

Ako ovaj politicki "mudrac" nije poslanik (a cini mi se da nije - pa ne moze da se zaklanja iza poslnickog imuniteta), predlazem da DPS - umjesto nagornjavanja sa tupavim saopstenjima - jednostavno tuzi doticnoga i trazi da plati stetu zbog neosnovanog vriedjanja partije i njenih clanova. Beciceva partija je oduvjek bila karatketristicna po jeziku njihovih poruka. Posto stalno insistiraju da su "mladi i obrazovani" - i protiv svih podjela" - nije mi jasno ko ih je ucio i dao im diplome? Jer, ovaj ponizavajuci nacin i nivo govora ne sluti na dobro. Sloboda govora podrazumjeva i odgovornost za izreceno.
Novi komentar