Miodrag Vukotić novi trener Rudara?

Dan nakon poraza od Iskre pod Golubinjom, rukovodstvo Rudara donijelo je odluku da raskine saradnju sa trenerom Radisavom Dragićevićem. Pljevljaci su ušli u sezonu sa evropskim ambicijama, ali nemaju obećavajuće rezultate nakon osam kola u kojima su doživjeli pet poraza. Uprava najtrofejnijeg crnogorskog kluba procijenila je da je ekipi neophodna šok-terapija, a to je angažovanje novog kormilara koji bi trebalo da bude postavljen u eskpresnom roku. Glavni kandidat za šefa stručnog štaba Rudara je Miodrag Vukotić, koji je prošle sezone osvojio titulu sa timom Budućnosti.
Objavljeno: 24. 09. 2017 - 08:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Četrdeset trogodišnji Podgoričanin otputovaće danas u Pljevlja na pregovore i ukoliko se dogovori sa čelnicima kluba - odmah će voditi trening.

 - Nakon analize rezultatske situacije u klubu, došlo je do sporazumnog prekida saradnje sa trenerom Radisavom Dragićevićem. Obje strane su se u potpunosti složile da je potrebno izvršiti određene promjene, kako bi se uhvatio ritam sa ostvarenjem zacrtanih rezultatskih ciljeva na početku sezone. Fudbalski klub Rudar i ja u svoje ime, iskreno se zahvaljujemo treneru Dragićeviću na profesionalnom radu i odnosu koji je imao u našem klubu.

Takođe, najiskrenije mu želimo puno uspjeha u daljoj trenerskoj karijeri sa nadom da će se fudbalski putevi našeg kluba i trenera Dragićevića ponovo sresti jednog dana. Pitanje novog šefa stručnog štaba biće riješeno narednih dana, a do tada će sa ekipom raditi pomoćni trener Vuko Bogavac i trener golmana Veljko Bajković - rekao je predsjednik Rudara Vladimir Šestović za klupski sajt. (Arena)

Komentari: 0

Novi komentar