Vukotić: Rudar mora da ostane konkurentan

Fudbalski klub Rudar dogovorio je saradnju sa trenerom Miodragom Vukotićem na 18 mjeseci, saopštio je pljevaljski klub.
Objavljeno: 24. 09. 2017 - 22:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vukotić je već danas popodne odradio jedan trening sa ekipom.

"To je više bilo upoznavanje, a sa ljudima iz kluba sam se brzo dogovorio i veoma mi je drago zbog toga. Poklopile su nam se ambicije, tako da pregovori nijesu trajali dugo. Dosta igrača iz ekipe poznajem pa će mi tu posao biti olakšan, ali moram da kažem da nas čeka jedan mukotrpan rad kako bi ostvarili zacrtane ciljeve", kazao je Vukotić nakon što je imenovan za novog stratega kluba iz Pljevalja.

Bivši trener podgoričke Budućnosti ističe da Rudar do decembra mora da ostane konkurentan u 1. CFL.

"Naše je da do decembra budemo konkurentni, a poslije toga da izvršimo selekciju za nastavak šampionata. Nemamo mnogo vremena, jer nas u utorak čeka Sutjeska, a u subotu gostujemo Zeti, dakle već moramo da razmišljamo o tim utakmicama", dodao je Vukotić, prenosi PV portal.

Peh na prvom treningu za pljevaljski tim. Van terena na duže vrijeme moraće Edvin Kuč. 

"Žao mi je što se na prvom treningu desio veliki peh za nas, jer smo, kako sada stvari stoje na duži vremenski period ostali bez Edvina Kuča, vrlo bitnog igrača za nas. Stavljena mu je longeta i nakon detaljnog pregleda znaćemo koliko na njega ne možemo da računamo", zaključio je Vukotić.

Vukotić je trenirao Mladosti i Budućnosti sa kojom je prošle godine osvojio šampionsku titulu. Novi trener Rudara, kao fudbaler, nastupao je za Budućnost, Zetu, Vojvodinu, a kasnije igrao u Italiji, Švajcarskoj i Austriji.

PV portal

Komentari: 0

Novi komentar