CEDIS: I danas isključenja struje

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Objavljeno: 26. 09. 2017 - 07:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

Objekti u kojima će biti ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

Brojila će u Podgorici dobiti Bijelo Polje (Zeta), a u Beranama Beranselo.

Zbog radova će u Podgorici od osam do 17 sati bez struje ostati dio naselja preko puta Hrama (dio ulica Džordža Vašingtona i Dalmatinske), a od deset do 15 sati željeznička stanica Bioči, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

U Danilovgradu će bez napajanja elketričnom energijom od osam do 15 sati ostati Bare Šumanovića, Šobaići, Mijokusovići, Boronjina, motel Sokolina, Adžijin Most, Dobro Polje i željeznička stanica Manastir Ostrog.

U Ulcinju će bez struje od 14 do 16 sati ostati naselje Pinješ, oko zgrada Dollaku i apartmana Ambasador, a od devet do 14 sati – naselje Madžo 1 i ulica Durmitorska.

Na Žabljaku će bez napajanja električnom energijom od devet do 15 sati biti Borje i Šumanovac, a u Šavniku, u istom terminu Strug i Malinsko

U Kolašinu će bez struje od devet do 14 sati ostati Moračko Trebaljevo, a od devet sati do 13 sati i 30 minuta Smolice.

Bez struje će u Bijelom Polju od deset do 13 sati i 30 minuta biti Čokrlije, Pavino Polje, Kovren, Bliškovo i Stožer, a od devet di 14 sati i 30 minuta Jabučino.

U Pljevljima će bez napajanja električnom energijom, od osam do 15 sati, biti Crni Vrh, Adrovići, Zaglavice, Stajišta, Bjelibor, Rudnica, Krupice, Premćani, Vaškovo, Pandurica, Gusino Brdo, ulica Nemanjina, zgrada GM 1, kao i ulice Drvarska i 29. novembra.

Od osam do 14 sati i 30 minuta u Rožajama će bez struje ostati Gornja Lovnica i Kačari, a u Plavu Meteh.

Bez napajanja električnom energijom, od osam sati i 30 minua do 14 sati i 30 minuta u Andrijevici će ostati Zoriće, a u Beranama Lješnica.

Komentari: 0

Novi komentar