The Killers objavili novi album

Novi album "Wonderful Wonderful" čuvenog američkog rok sastava "The Killers" objavljen je u petak, a cjelokupna internet zajednica, od kritičara, preko fanova, do dežurnih muzičkih poznavalaca, utrkuje se u davanju visoke ocjene ovog dugoočekivanog izdanja, prvog od albuma Battle Born iz 2012. godine.
Objavljeno: 26. 09. 2017 - 14:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

I dok su se Kilersi ekspresno ustoličili na prvo mjesto liste iTunes-a, kritičari su složni u ocjeni da je ovo najbolji album rokera iz Nevade u posljednjih deset godina.

Na nastupu benda na Egzitu se našao i njihov prvi singl sa albuma, duhoviti "The Man", fanki disko numera koja je obilježila zvuk čitavog albuma za koji "Evening Standard" piše da je "izuzetno zabavno izdanje, lako slušljivo i poprilično divno“.

2609killers2

Kritičar svejtski poznatog muzičkog magazina NME, Beri Nikolson, daje ocjenu da je frontmen Brendon Flauers "neurotičan, izuzetno motivisan, sentimentalan, na momente banalan, ali da je rezultat da je novi album Kilersa njihovo najbolje izdanje od albuma 'Sam's Town'."

I britanski Gardijan se slaže u ocjeni da je ovo izdanje sjajno i upečatljivo, kao i da sadrži najbolje pjesme Kilersa u prethodnih deset godina.

Dobre ocjene su dali i BBC, kao i Rolling Stone, dok je Q Magazin dao zanimljiv prikaz: "U pitanju je svetlucav indie-pop album sa zvukom koji je blještav i uglačan kao vegaški neboder".

 

Izvor: N1

Komentari: 0

Novi komentar