Cetinje dobilo kulturni vodič

Turistička organizacija Prijestonice Cetinje pokrenula je kulturni vodič u formi mjesečnog repertoara, koji će objediniti programe i projekte nacionalnih i lokalnih ustanova kulture i obrazovanja, kao i umjetničkih organizacija civilnog i privatnog sektora koje djeluju na Cetinju.
Objavljeno: 02. 10. 2017 - 09:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kulturni vodič predstavlja informativnu ponudu programa Kraljevskog pozorišta "Zetski dom", Narodnog muzeja Crne Gore, Nacionalne biblioteke Crne Gore "Đurđe Crnojević", Državnog arhiva, Narodne biblioteke i čitaonice "Njegoš", Matice crnogorske - ogranak Cetinje, Otvorenog kulturnog foruma, Instituta za savremenu umjetnost te Fakulteta dramskih umjetnosti, Fakulteta likovnih umjetnosti, Muzičke akademije i Fakulteta za crnogorski jezik i književnost.

Vizuelni identitet projekta za koji su podršku obezbijedili Ministarstvo kulture i Prijestonica Cetinje potpisuje Sandra Đurović, diplomirana grafička dizajnerka i saradnica na Fakultetu likovnih umjetnosti Univeriteta Crne Gore.

Komentari: 1

Dzaba ste krecili

03. 10. 2017 - 09:13

Sminkanje mrtvaca pred izbore. Neka vam te finte. Cus "Kulturni vodic". Kad bi dobili izbore, ka' sto nece, ugasio bi se i vodic i kultura ka' sto se nijesu ni palili zadnjih decenija dok su na vlasti
Novi komentar