Mekinro: Đoković ima mentalni, a Marej fizički problem

Legenda američkog tenisa, Džon Mekinro, rekao je da Đokovića muče psihički, a Endija Mareja fizički poremećaji forme.
Objavljeno: 02. 10. 2017 - 12:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Poslije prošlogodišnjeg Rolan Garosa koji je kompletitrao Đokovićevu vitrinu s trofejima, nastupio je pad forme kod srpskog tenisera koji je rezultirao lošijim rezultatima. 

Endi Marej je pao ove sezone, pa legenda američkog tenisa, Džon Mekinro za špansku Marku kaže je da Srbina muče psihički, a Endija Mareja fizički poremećaji forme.

- Teško je to reći, pošto je svaka osoba drugačija. Nijesam dovoljno blizak s njima da bih znao tačno što se dešava, ali meni izgleda da je Marejev problem fizički, a Đokovićev mentalni. Istina je da ponekad povreda utiče na vaš mentalni nivo igre - rekao je Mekinro, a zatim ocijenio kako Đoković nije povukao pametan potez kada je promijenio sastav tima.

- Bio sam zaista iznenađen, jer obično ne mijenjate pobjedničku formulu tek tako. Promjena kompletnog tima je nešto nevjerovatno. Baš i nijesam siguran zbog čega se Novak odlučio na takav potez - zaključio je Mekinro.

Marca

Komentari: 3

Je li

02. 10. 2017 - 14:08

moguće da nećete da puštite komentar? Mora da je u smjeni onaj čuveni, prikriveni posrbica administrator, koji obožava lik i djelo ovoga srbina sa slike.
OĆE, OĆE

02. 10. 2017 - 14:17

da objavi, ali kad tekst prestane da bude aktuelan.
A što

02. 10. 2017 - 14:48

je aktuelno kad je ovaj srpski teniser u pitanju? Ništa! Osrednji igrač kakvih ima na hiljade.
Novi komentar