Čađenović tvrdi da ga je Katnić obmanjivao, suđenje se nastavlja sjutra

Suđenje za pokušaj terorizma na dan izbora 16. oktobra prošle godine nastavljeno je u podgoričkom Višem sudu. Optuženi Mihailo Čađenović, službeni vozač DF-a, negirao je krivicu na današnjem pretresu i saopštio da ga je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić obmanjivao i da mu je prijetio zatvorom. Dodao je da ne zna koga je sve vozio, te da nije komunicirao sa prevodiocem DF-a Ananijem Nikićem. Dragan Maksić takođe je rekao da nije kriv, tvrdeći da je izmanipulisan od Mirka Velimirovića i Milana Pavasovića. Odbranu je danas nastavio da iznosi Milan Dušić, koji je kazao da nije imao zadatak da izaziva nerede u Podgorici, napada crnogorsku policiju i uđe u Skupštinu Crne Gore. Vijeće Višeg suda odbilo je da ukine pritvor Dušiću, Maksiću, Srboljubu Đorđeviću i Branki Milić. Suđenje se nastavlja sjutra u 9 časova.
Objavljeno: 05. 10. 2017 - 13:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tok suđenja:

13:29 Današnji pretres je završen, suđenje se nastavlja sjutra u 9 časova.

13:28 Vijeće suda odbilo je da ukine pritvor Maksiću, Đorđeviću, Dušiću i Branki Milić. Odbijen je takođe i predlog odbrane da se izvrši medicinsko vještačenje Branke Milić.

13:05 Slijedi nova pauza, vijeće odlučuje o zahtjevima odbrane.

13:03 Glavni specijalni tužilac je rekao da Maksić, Đorđević i Dušić treba da ostanu u pritvoru, jer postoji opasnost od njihovog bjekstva.

13:02 Odbrana je tražila da se ukine pritvor Milanu Dušiću i Srboljubu Đorđeviću.

13:00 Advokat Dragana Maksića tražio je da se njegovom branjeniku takođe ukine pritvor.

12:55 Katnić je rekao da se mjera pritvora Branki Milić može zamijeniti nekom drugom mjerom nadzora, uz njeno obećanje da neće napuštati Crnu Goru.

12:42 Advokat Jugoslav Krpović zatražio je da se u Kliničkom centru Crne Gore izvrši medicinsko vještačenje Branke Milić, te da se ona pod hitno zbrine medicinski. On je takođe zatražio da njegovoj branjenici ukine pritvor.

Katnić o Čađenovićevim optužbama: Saslušanje je snimljeno

12:30 Katnić je, komentarišući optužbe o njegovim navodnim prijetnjama Čađenoviću nakon gašenja kamera, rekao da je cijelo saslušanje službenog vozača DF-a snimljeno. Dodao je da je saslušanju Čađenovića prisustvovao njegov branilac i još dva službenika SDT-a.

1109katnic

12:26 Optuženi je rekao da mu je "milije što je svoju porodicu ostavio časno i pošteno, a neki su svoga oca zatvorili da ne izađe među ljude". Dodao je da od optuženih poznaje samo funkcionere DF-a Andriju Mandića i Milana Kneževića.

12:22 Čađenović je rekao da je bio u lošem zdravstvenom stanju kad je dobio poziv za saslušanje, te da je tužioce obavijestio o svojim zdravstvenim problemima.

"Katnić pokušao da me obmane"

12:19 Optuženi je rekao da mu je u SDT-u saopšteno da ga neće saslušavati tužilac Saša čađenović zbog njihovih rođačkih veza.

12:15 Čađenović je rekao da je glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić pokušao da ga obmane.

- Kada su se ugasile kamere, Katnić mi je je zaprijetio: "Ovo je tvoja izjava, bio sam sudija, treba da znaš da ti za ovo prijeti zatvor od četiri do osam godina". Ja sam mu na to odgovorio: „Neka bude i deset, ali neću pristati da lažno optužim ljude“ - saopštio je optuženi.

12:13 Vijeće je dozvolilo pitanje advokatu Jovanoviću.

12:00 Sutkinja Mugoša je dala pauzu, sudsko vijeće odlučuje da li će advokatu Jovanoviću biti dozvoljeno pitanje. 

11:59 Advokat Miroje Jovanović pitao je Čađenovića da li je SDT-a pokušalo da ga obmane kako bi došli do iskaza koji bi se mogao upotrebiti protiv njega.

11:56 Čađenović je kazao da je u 17. januara imao komplikovanu operaciju žučne kese. Dodao je da se pozivu SDT-a odazvao nekoliko dana nakon izlaska iz bolnice.

11:54 Čađenovićev advokat Dražen Medojević tvrdi da je sutkinja Mugoša uskratila njegovom branjeniku pravo na odbranu, ne dozvoljavajući mu da kaže na koji način ga je Specijalno tužilaštvo ispitivalo.

Čađenović: Ne znam koga sam sve vozio

11:40 On navodi da nikad nije komunicirao sa Ananijem Nikićem.

- Postoji mogućnost da sam možda ipak ostvario komunikaciju sa njim (ne znajući da je to on) jer ne koristim samo ja taj službeni telefon - saopštio je optuženi.

11:37 Čađenović je podsjetio da je u januaru imao operaciju, te da je nedugo po izlasku iz bolnice pozvan na saslušanje u tužilaštvo u svojstvu građanina.

11:34 On je negirao krivicu. 

- Nikada nisam bio član nikakve kriminalne organizacije, niti bih ikad napravio neko krivično djelo. Tačno je da upravljam službenim vozilom koje je u vlasništvu Skupštine Crne Gore. Moj posao je da bezbjedno dovezem od polazišta do odredišta. Deset godina vozim Andriju Mandića i ostale funkcionere DF-a. Nikad ne komuniciran sa njima sem kad me pitaju, poštujem bonton, fokusiram se isključivo na vožnju. Mnogo puta sam putovao van Crne Gore, pa se ne sjećam kuda sam sve išao. Ime Ananija Nikića mi ništa nije značilo. Stalno je sa mnom neko u autu, ne mogu se sjetiti da li sam prije godinu dana nekoga vozio - rekao je Čađenović.

11:32 Suđenje je nastavljeno, pred sudom je optuženi Mihailo Čađenović. On je rekao da će odgovorati samo na pitanja advokata. 

- Na pitanja suda neću odgovarati zbog diskriminatorskog odnosa, a na pitanja tužilaca zbog nekorektnog odnosa prema meni - naveo je Čađenović.

10:52 Sutkinja je dala polučasovnu pauzu.

10:47 Advokat Dušan Radosavljević je rekao da je Maksić 16. oktobra davao izjavu pred tužilaštvom bez branioca, a da je dan kasnije dobio branioca po službenoj dužnosti.

10:44 Specijalni tužilac Saša Čađenović rekao je da se Maksićeva odbrana bitno razlikuje od odbrana ostalih optuženih, ali i od njegovog prvobitnog iskaza.

10:20 Optuženi je rekao da Velimirović na autobuskoj stanici nije pominjao proteste u Podgorici.

10:17 Maksić je rekao da na (četničkim) skupovima kojim je prisustvovao nikad nije bilo govora o političkoj situaciji u Crnoj Gori. Pojasio je da poznaje Srboljuba Đorđevića jer su odrasli zajedno, da Dušića zna preko Đorđevića, te da Branku Milić poznaje površno.

0510maksic

Maksić negirao krivicu, tvrdi da je izmanupulisan od Velimirovića i Pavasovića

10:05 - Krenuli smo da tražimo smještaj. Našli smo ga. Poslije ponoći (u hostel) su ušla dva inspektora u civilu. Pokazali su legitimacije, čovjek je držao papir i sa njega čitao imena. Branka je pitala jesmo li uhapšeni, a on je rekao da idemo na informativni razgovor. Kada smo došli u tu prostoriju vidio sam vezane ljude, a među njima je bio i Pajo koji je bio na stanici. Ne znam šta je posrijedi šta mi se stavlja na teret. Politički skupovi me ne zanimaju ni u mojoj državi. Poznajem samo Srboljuba, Dušića i Branku. Izmanipulisani smo od Milana i od Paja. Taj isti Milan je znao da nikad ne bi došao na politički skup - naveo je optuženi.

9:52 Maksić je rekao da nije kriv, te da ništa nije uradio.

- Imam 53 godine, živim u tromilionskom gradu  Beogradu, i nikad me policajac nije legitimisao. Ako sam se ogriješio o zakon u vašoj zemlji, nije moja namjera niti sam to želio. Došao sam ovdje na slavlje na koje me poslao čovjek kojem sam vjerovao. Sramota me je ako sud dokaže da sam učinio krivično djelo. Nisam išao na političke skupove u svojoj zemlji, a kamoli da pređem 500 kilometara zbog drugih skupova, da mi policija lomi kičmu. Čovjek koji me je pozvao je Milan Pavasović. Rekao je da njegov pokret – Svesrpski – dobio poziv od Ravnogorskog pokreta da se u Podgorici održava skup i promocija nekih knjiga, da će biti guslari... Kazao je da bi bilo lijepo da kao gosti odemo i uveličamo skup jer on ne može. Rekao sam mu da nemam para i da ne znam mogu li da idem. Odgovorio je da će imati sastanak. Tri dana prije polaska me je zvao, rekao da je na sastanku odlučeno da će nam biti od organizatora (skupa) biti plaćen put, smještaj i hrana u Podgorici. Nisam član nikakvog Četničkog, Ravnogorskog ili bilo kog drugog pokreta ili organizacije. Jedinu zakletvu sam dao 1987. u vojsci. Na skupove sam išao samo zbog druženja. Pitao sam ga (Pavasovića) ko je bio na sastanku, odgovorio je da je bio Pajo (Velimirović) sa Kosova Aleksandar Aleksić iz Šapca, Milić Branka i još neko. Rekao je da Aleksić ide sa nekim momcima, a da ćemo nas troje i Branka ići autom sa nekim ljudima. Dan prije polaska je rekao da su Branki otkazali ljudi, te pitao može li ona sa nama vozom. Stigli smo vozom u Podgoricu oko 8 časova ili u 8:30 ujutru. Bili smo u bašti restorana autobuske stanice. Trebalo je da nas dočeka Pajo ili Aleksić. Nikoga nije bilo. Pajo se javio Branki i rekao da će doći za sat vremena. Pošto ga nije bilo do 11 sati, oko 11:30 pozvao sam Aleksića, on je odgovorio da nije u Podgorici i da nam ne može pomoći. Zvao sam Pavasovića i pitao šta se dešava. Rekao mi je da se vratimo kući ako ne bude nikoga. Zvao je poslije pet minuta i rekao da će ipak doći Pajo. Njega sam upoznao 2013. na Ravnoj Gori. Otišao sam na autobusku i pitao kad ima prevoz za povratak kući. Rekli su da nema. Oko pola 3 je došao Paja. Izvinjavao se, rekao je da čeka goste sa svih strana. Rekao je: "Evo vam 200 eura za troškove (svima po 50). Moram da idem, čujemo se sjutra oko 9, 10 sati. Može se desiti da skup bude otkazan. Ako se to desi, vratite se kući. Ustao je i otišao - naveo je Maksić.

9:51 Pred sudom je optuženi Dragan Maksić. On je saopštio da će govoriti istinu i da će odgovarati isključivo na pitanja svog branioca.

9:46 Dušić je rekao da ne poznaje Kristinu Hristić, te ponovio da poznaje samo Maksića, Đorđevića i Branku Milić.

9:42 - Totalno mi je nejasno ovo što mi se stavlja na teret i nejasno mi je da nas 20 može da savlada toliku policiju - rekao je optuženi, dodajući da sa svojih 60 godina i plastičnim koljenom nema šanse da može da se suprotstavi policiji

9:38 Dušić je saopštio da nije imao zadatak da sa Brankom Milić, Đorđevićem i Maksićem izaziva nerede i napada službenike crnogorske policije, te da uđe u Skupštinu Crne Gore

9:36 Optuženi je kazao da nije imao nikavu zlu namjeru prema državi i institucijama Crne Gore.

2909dusic

Dušić: Praćke i motorole sam vidio na TV-u

9:33 - Ljudi koji su nas uhapsili bili su u civilu. Nešto su pokazali, neki dokument, ne znam šta je to - rekao je Dušić odgovarajući na pitanje Branke Milić kako je bila obučena policija koja je upala u hostel.

9:31 Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić tražio je od sutkinje da odbrani zabrani pitanja koja se odnose na dio koji se optuženom stavlja na teret.

9:29 Optuženi je, odgovarajući na pitanja odbrane, rekao da mu nikad nije saopšteno da treba da obuče uniformu crnogorske policije, da se pobije sa policijom, niti da uhapsi bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića.

- O tome niko nije govorio. Nije mi poznato da je trebalo da imamo motorole i praćke. To (motorole i praćke) sam vidio na televiziji - rekao je Dušić.

9:23 Dušić je rekao da je policija, kada ih je uhapsila u hostelu, imala spisak sa kojeg je čitala njihova imena.

- Niko nije tražio dokumenta. Pročitali su imena: Milić, Dušić i Maksić. Jedan od inspektora u stanici nam je kazao da smo došli u pogrešno vrijeme na pogrešno mjesto. Nisu nam rekli zašto smo uhapšeni, već da idemo kod tužioca - naveo je on.

9:21 Optuženi Milan Dušić ponovo je u sudnici. On je rekao da je od Dragana Maksića saznao za proslavu u Crnoj Gori. Dodaje da (tada) nije čuo nijedno ime političke partije u Crnoj Gori, te ni za Šišmakova i Popova, kao ni za Sinđelića

Savić: Milić u samici na lični zahtjev, smatra da je politički zatvorenik

9:14 Mugoša je kazala da je predsjednik Višeg suda Boris Savić juče obišao Branku Milić u pritvoru i sačinio izvještaj.

- U njemu piše da je ona sama u sobi na lični zahtjev i da je odbila premještaj u drugu sobu. Rekla je da želi da bude sama u sobi jer se smatra političkim zatvorenikom, te da ne želi da bude sa narkomanima i nikotinskim zavisnicima. Ukazano joj je da štrajkom glađu može biti ugroženo njeno zdravstveno stanje. Štrajk je prouzorokovan nezadovoljstvom tokom postupka i nema veze sa pritvorskim uslovima. Uslovi pritvora su na nivou koji su u ovoj zemlji mogući - navodi se u izvještaju Savića.

9:12 Sutkinja Suzana Mugoša konstatovala je prisustvo tužilaštva, odbrane i optuženih.

U dosadašnjem toku suđenja optuženi Bratislav Dikić, Miloš Jovanović, Srboljub Đorđević, Kristina Hristić, Branka Milić i Milan Dušić negirali su krivicu.

Postupak protiv Dikića je razdvojen zbog njegovog upućivanja na liječenje. Branka Milić štrajkuje glađu zbog, kako je kazala, kršenja njenih prava, ocjenjujući da je cijeli slučaj montiran. 

Suđenje u srijedu je prekinuto, jer se za pretres nijesu stekli uslovi, nakon što je advokat Jugoslav Krpović napustio sudnicu.

Krpović, branilac Milić, napustio je suđenje jer mu, kako je tvrdio, nije onemogućeno da branjenicu zastupa na valjan način.

Optužnicom Specijalnog tužilaštva obuhvaćeni su i dvojica ruskih državljana, Eduard Šišmakov i Vladimir Popov, srpski državljani Nemanja Ristić, Predrag Bogićević i Dragan Maksić.

Optužnicom su obuhvaćena i tri crnogorska državljanina - lideri Demokratskog fronta (DF), Andrija Mandić i Milan Knežević, kao i Mihailo Čađenović, službeni vozač DF-a, dok se postupak protiv prevodioca DF-a Ananija Nikića vodi posebno.

Komentari: 42

Katarina

05. 10. 2017 - 09:16

Najjaca mi je ova Branka, sta je navalila.
@

05. 10. 2017 - 17:33

A zao mi je Branku jer je ona major cetnicki i ona je htjela da siri ljubav razumijevanje i toleranciju po cemu su poznati cetnici.CETNIKUSA PRAVA.
OZNA

05. 10. 2017 - 22:00

Imala je stara OZNA dobar lijek za ove "bolesnike". Garantovano lijecenje.
Топола Опленац

06. 10. 2017 - 02:51

Та Бранка је много јака, пазите, хоће да вам сруши Монтенегро. Немате ви снаге да јој се супротставите.
Jana

05. 10. 2017 - 09:17

E vala ne treba onoj Branlki advokat nista, prica li ona prica. Ne patise.
Dana

05. 10. 2017 - 09:17

Ja jedva cekam ispitivanje ovih iz DF-a,.....................
Andjelka

05. 10. 2017 - 09:18

Dokle ce vise da odlazu ovo, nadam se da ce ih konacno osuditi, jer postaje jasno da neko odlaze put u zatvor demokratskom frontu.
Kikica

05. 10. 2017 - 09:19

Ajde vise, hocu da slusam ove iz Fronta.Zanima me njihova odbrana.
PROSLAVA

05. 10. 2017 - 09:29

je, izgleda, propala, što mislite?
koyot

05. 10. 2017 - 09:31

Pa zar nije jasno da zena glumi i folira, samo da bi oduzila sudjenje.
Andria

05. 10. 2017 - 09:31

Jedva cekam da pocne Milan Knezevic da se smijem malo,kad pocne da rezi
Domoljubi trce pocasni krug

05. 10. 2017 - 11:52

Pipune treba skladistiti na suvom, hladnom imracnom mjestu...da e ne ostete!
BonBon

05. 10. 2017 - 09:54

Znali ste vi dobro dje i zasto dolazite.
eh

05. 10. 2017 - 09:56

Dal sam doso' il sam poso'?
Andjelka

05. 10. 2017 - 09:56

Branka strajkuje gladju,a ne zaklapa ga! Ovo postaje dosadno, po nasem izgleda moze da nas napane ko oce!
Miso

05. 10. 2017 - 10:08

Svako drugaciju izjavu daje, ovo je vise providno postalo, koliko lazi i intriga,ne znaju ni dje su posli,ni dje su dosli ni za sta su dosli.
Niksa

05. 10. 2017 - 10:22

Dusicu zasto ovako lazes?? prvo kazes kako nisi isao na ravnu goru, a onda sad odjednom si upoznao vojvodu Paju tamo !
uskockicardak

05. 10. 2017 - 10:23

Kako se upetljavaju ovi ljudi ! je li moguce da postoji toliko ljudi zaludjenih ravnom gorom i cetnistvom i da je to tako rasprostranjeno !
Mišo

05. 10. 2017 - 14:03

Da živiš u Srbiji pitao bi "ljudi da li je moguće da u Srbiji skoro da nema ko nije četnički orijentisan"?
krinka

05. 10. 2017 - 10:25

Dajte da pretvorimo sud u bolnicu jer odje niko zdrav nije... svi odjednom bolesni !
taske

05. 10. 2017 - 10:25

DUsicuu svidja li ti se Milicka?
Karlito

05. 10. 2017 - 10:43

Kasno je sad razmisljati o prije vec izgovorenim rijecima!
Kokos

05. 10. 2017 - 10:43

Umije se Branka sama snaci, lisica staraa
Badem

05. 10. 2017 - 10:44

Kakva glumica, Oskara joj treba uruciti, na kraju ce i dobiti sto hoce, prolongiranje sudjenje a odlaganje robije. SRAMOTA
Kokica

05. 10. 2017 - 10:45

Samo danas sto je rekao u par navrata se izrekao i bio kontradiktoran sam sebi...makar neka se spreme ako zele da se brane ovako ispadaju smijesni
milenko76

05. 10. 2017 - 10:46

Mlate samo u praznu slamu. Ovo sto prije iza resetaka
M.

05. 10. 2017 - 10:47

A dobro ste vi svi pristali kao da idete bez centa u drugu drzavu, i to da ne znate dje idete,pa nijeste goveda, ovo je providna prica.
Torpodavanje

05. 10. 2017 - 10:48

Ovaj Maksić je potpuno "torpedovao" svjedočenje B. Milić. Na osnovu svjedočenja Maksića vuidi se da je Milićka sve lagala u svojoj odbrani. Vjerovatno će joj sada ponovo da "pozli".
Andria

05. 10. 2017 - 11:04

Svi ste vi negirali, vjerovatno sam ja krenula da napadam drzavu.Vi bi je cijelu zapalili da se ista pitate.
Tara

05. 10. 2017 - 12:27

Cadjenovic je pusten na slobodu ..sto je jako neodgovorno od Suda..sad on dobiva uputstva od Advokata da se na najvulgarniji nacin brani..ne samo on ,no citava kriminalna banda..pricaju sve isto..tako da bi narod dobio dojam kako je to sve izmisljeno... Ovo su pravi kriminalci..njima suditi je tesko..zato sto su poznati kriminalci i lazovi..zato gospodji Sudiji zelim puno uspjeha do izvrsenja!
Sudija

05. 10. 2017 - 14:01

Niko nije informisan, ma 20 godina robije, pa neka nauče nešto o informacijama. Znali su da je četnikčki skup, još na dan izbora. Nego što, nego su htjeli da zapale CG.
Boban Bg

05. 10. 2017 - 14:32

Zar neko stvarno misli da se ne prepoznaju botovi? Pa kontraproduktivno je to objavljivanje nemaštovitih, stereotipnih i imena i komentara. Iako nema dvojbe da se optuženi brane neistinama i opstrukcijom, vaše komentarisanje ćera čovjeka da se zapita čemu botovi za nešto što je očigledno? Samo ograničen čovjek može vjerovati da su četnici krenuli na dan izbora u CG a da nijesu znali da su izbori. Pa čak da nijesu u vozu (11 sati puta) progovarali o tome, ni međusobno ni sa drugima? Pa ja sam to ispričao jednom đetetu od 5 godina i ono se slatko izasmijalo. Ti izbori su toliko izvikani bili u Srbiji prije nego su se desili da jedino slijep i gluv čovjek nije znao za njih, a posebno srpski nacoši koji su uveliko vilenili o "padu Đukanovića i vraćanju CG srpstvu"! Još su zanimljiviji oni koji vjeruju u budalaštine koje pričaju optuženi, umjesto da kažu prevarili nas vojvoda Paja i onaj drugi stručnjak da idemo da "pomognemo braći da odbrane izbornu pobjedu" ili nešto slično a suvislo...
Popocatepetl

05. 10. 2017 - 19:11

Nesumnjivo je istina da se optuzeni brane neistinama. Mnogo veci problem od toga je sto se i optuzba zasniva na neistinama i fantazijama.
Boban Bg

05. 10. 2017 - 22:04

Ne znam dali je uloga ovih bila samo da omasove skup ispred Skupštine, ali da su francuske sobarice - nijesu! O tome da li je Rusija preko četničkog bašibozuka htjela da izazove krvoproliće ja nemam dvojbe. Ne bi Patrušev dolazio u BG da izvuče onu dvojicu da Rusija ne stoji iza svega. Što se tiče uloge ove boranije i domaćih pomagača, neka to sud utvrdi. Ako misliš da je svako suđenje zanimljivo i da se na svakom pretresu utvrđuje krivica grdno si pogriješio. Još se nije stiglo do dokaza, a ti si već donio presudu suđenju. Taj proces će trajati mjesecima i on ima svoju dinamiku. Ono što je smiješno u ovom procesu su advokati koji očigledno ne poznaju ZKP CG, koji nijesu pripremili svoje klijente, nego, poput Miloševića u Hagu, bave se međunarodnom politikom i štampom, pa onda sudijica ispada da im ne dozvoljava odbranu zato što ih upućuje da se bave optužnicom, a ne što je ko rekao u Americi ili u medijima, ili ...
Ina

05. 10. 2017 - 15:23

Cadjenovic tvrdi jedno a radi drugo a istina je treca.
Nikoleta

05. 10. 2017 - 15:24

Milic strjakuje gladju a izleda bolje od oboljelih !
Jovana

05. 10. 2017 - 15:24

Sutkinja Mugosa je nesto najbolje u toj sudnici, ne da kako advokati oce nego po zakonu !
Una

05. 10. 2017 - 15:25

Svi pokusaju advokata da se prolongira sudjenje su smijesni ali im nece nista uspjeti.
Zarija

05. 10. 2017 - 15:27

Sve mi je jasno kad znam advokati koga su branili po Beogradu, zlocinke i kriminalce, pa nasli ove odje da brane , ali dzabe im je sve !
Niko

05. 10. 2017 - 16:00

Nije ovo dobro šta se radi, jer čak i da su krivi ovi ljudi suditi im se mora shodno Zakonu a još kad uđe suđenje u završnu fazu šta će biti. Zar mi obični građani nemamo pravo na miran život nego da brinemo u šta sve ovo može da se izrodi !
-

05. 10. 2017 - 20:21

Čađenović: Katnić pokušao da me obmane. Katnić: Saslušanje je snimljeno. Čađo, začađavio ti, po cijeloj liniji..
hit00

05. 10. 2017 - 21:53

I Cadjo bolestan,valjalo bi u Spuzu prosiriti stacionar jer kad dodju i drugi na red pocece advokati preispitivati njihovo zdravsveno stanje.Zalosti svi nevini i pred smrt
Novi komentar