Partibrejkersi na Trgu od oružja u najluđoj noći

Beogradski Partibrejkersi nastupiće u novogodišnjoj noći na kotorskom Trgu od oružja, objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici prekaljenih rokera. Time se, poslije jednogodišnje pauze, Kotor vraća na mapu koncertnih novogodišnjih destinacija.
Objavljeno: 05. 10. 2017 - 09:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

Radosnu vijest s oduševljenjem su pročitali mnogobrojni poklonici djela popularnih Brejkersa u Crnoj Gori, pa je tako već sada izvjesno da će Trg od oružja ispuniti do posljednjeg mjesta.

Podsjetimo, 2016. Kotorani i njihovi gosti dočekali su uz alternativne muzičke sastave Artan Lili, Sacri Cuori, Repetitor, The Bambi Molesters i druge, a doček 2017. izostao je uprkos prvobitnom planu da Kotor nastavi lijepu tradiciju i potvrdi zbog čega je svojevremeno bio prvi domaćin dočeka najluđe noći u Crnoj Gori.

Sredinom godine, u jednom trenutku ovakav epilog nije se mogao ni naslutiti. Podsjetimo, iz intervjua gitariste Nebojše Antonijevića Antona za kulturni dodatak Blica, prema njegovom kasnijem priznanju, u naslovu “Partibrejkersi više ne postoje” su “napakovane riječi koje nikada nije izgovorio”, a mnogi su odmah posumnjali da će uslijediti razdor na relaciji muzičari lider Zoran Kostić Cane, koji je sve aktivniji u grupi Škrtice, o čemu je i bilo riječi u spornom tekstu. Ipak, crne slutnje ispostavile su se kao netačne.

“Uskoro još novih datuma. Vidimo se”, svježa je poruka Brejkersa.

Dnevne novine

Komentari: 0

Novi komentar