Putin se našalio na sjednici, niko se nije smijao

Predsjednik Rusije Vladimir Putin našalio se zbog prekomjerne pažnje koja mu se pridaje, i ispričao vic o vojniku izraelske vojske.
Objavljeno: 05. 10. 2017 - 11:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Putin je prekinuo moderatora diskusije na plenarnoj sjednici u okviru Ruske energetske nedjelje, koji je prvenstveno postavljao pitanja Putinu pitajući ga o „naslijeđu predsjednika Rusije“ i o ruskoj ekonomiji. Ruski lider mu nije dozvolio da završi sljedeće pitanje.

„Hoćete vic o izraelskoj vojsci? Upitali mladog vojnika: ’Ako na tebe ide, recimo, 20 terorista, šta ćeš uraditi?‘ ’Uzeću uzi i pucati‘. ’Odlično, a šta ako na tebe idu tenkovi?‘ ’Uzeću bacač granate i braniti se‘. ’Odlično, a ako lete avioni, dolaze tenkovi i jurišaju teroristi?‘ On kaže: ’Gospodine generale, zar se ja sâm borim u našoj vojsci?‘ Htio sam da vas pitam: zar ja sâm učestvujem na ovom panelu?“, rekao je Putin.

Na to je moderator obećao da će početi da se obraća i drugim učesnicima diskusije. Međunarodni forum za snabdijevanje energijom i razvoj energije „Ruska energetska nedjelja“ održava se od 3. do 7. oktobra.

U njemu učestvuju direktori najvećih međunarodnih energetskih kompanija, vodeći svjetski eksperti, delegacije iz Japana, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Omana, Bangladeša i drugih zemalja, kao i generalni sekretar OPEK-a Muhamed Barkindo, prenosi Sputnik.

IZVOR: Blic.rs, Sputnjik

 

Komentari: 3

Goga

05. 10. 2017 - 18:57

Kao za vrijeme Staljina, nema smjeha i postavljanja "čudnih pitabja. Demokratska zemlja. Ima li opozicije? Normalno da nema, svaki je zavsio pod zemljom!
Vlado

06. 10. 2017 - 11:30

Opozicija je tu ali je niko ne podrzava,a vama otpadnicima se gace tresu od Putina. Sve vam nade rusi
Stan

06. 10. 2017 - 13:07

e nek ti je crna gora demokratska zemlja! milo vlada duže od putina a ima vajnu opoziciju i nje nikoga poslao pod zemlju, pa vidiš li ti šta oko sebe jadna ne bila haha?? bitno je da si našla da kritikuješ putina, mnogo će se on počešati..
Novi komentar