Teorija zavere koja je definitivno nadmašila sve ostale

Čovjek koji tumači Bibliju Dejvid Mejd predvidio je da Zemlja ulazi u sedmu godinu „stradanja“ kada će je uništiti planeta iz svemira. Pretpostavljate, planeta X ili Nibiru. NASA baš i nije sigurna u ove tvrdnje.
Objavljeno: 10. 10. 2017 - 10:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

Autor Dejvid Mejd predvidio je „posljednje dane“ koji će početi ovog mjeseca čim Zemlja uđe u sedmogodišnji period „velikog stradanja“. Tokom ovog perioda vodiće se rajski rat na Zemlji koji će dovesti do uspona Antihrista u novom svjetskom poretku. 

Inače, ako se sjećate Dejvid Mejd je isti čovjek koji je prošlog mjeseca najavljivao da će nas udariti planeta X, odnosno Nibiru. Sada tvrdi da tako nešto nikada nije rekao i da je to izvučeno iz intervjua u kojem na kraju navodi da ne vjeruje da će 23. septembra biti smak svijeta. 

Njegova opsesija planetom X traje dugi niz godina, a čak je napisao knjigu sa nizom tvrdnji i „dokaza“ o njenom postojanju. 

“Ovaj nebeski objekat planeta X, ili kako ga Biblija naziva ’pelin’ u poglavlju 8. neće uništiti cijelu planetu već samo jednu trećinu“, kaže on i dodaje da je upotreba solarnih raketa glasnik dolaska planete X - “Neće doći do kraja svijeta, ali hoće do kraja svijeta kakvog znamo. Sve će se promjeniti“ 

Ali, nije sve tako crno! Poslije sedam godina sa Antihristom na vlasti, Zemlju očekuju hiljade godina sreće i blagostanja.

A onda se oglasila i NASA...

NASA uporno ponavlja da planeta X ili Nibiru ne postoji i da je sve djelo internet teoretičara zavjere. Svemirska agencija ističe da bi planeta odavno bila praćena da je na putu ka Zemlji i da bi do sada mogla da se vidi golim okom. 

“Nakon pretraženih hiljade objekata širom svemira NASA-in Wide-Field Infrared Survey Explorer (WISE) nije pronašao nikakav dokaz za navodno svemirsko telo zvano Nibiru ili planeta X“, naveli su u saopštenju.

 

Komentari: 0

Novi komentar