Infantino poručio Mesiju: Bez "Boginje" nijesi najbolji

Bez "Boginje" ne možeš da budeš broj jedan. Predsjednik FIFA, Đani Infantino, rekao je da Lionel Mesi mora da osvoji Svjetsko prvenstvo kako bi mogao da konkuriše za najboljeg igrača svih vremena.
Objavljeno: 10. 10. 2017 - 21:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

Mesi već ima 30 godina i sve su manje šanse da se sa reprezentacijom popne na svjetski tron, pogotovo što postoji mogućnost da se Argentina ne plasira na Mundijal u Rusiji, ukoliko ne pobijedi Ekvador.

Ukoliko se "gaučosi" ne bi plasiraju na Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće godine, to bi možda značilo da Leo nikada neće doći do titule na Mundijalu, pošto će 2022. godine imati 35 godina. 

- Mesi je nevjerovatan, ali i dalje mora da osvoji Svjetsko prvenstvo - rekao je Infantino za "Nacion".

Predsjednik FIFA dodao je da Dijega Maradonu od Mesija izdvaja to što je donio slavu Argentini, sa kojom je osvojio Mundijal.

- Postoji mnogo vrhunskih igrača koji nikada nijesu osvajali SP, to Maradonu čini drugačijim od njih - osvajao je titule i za klub, i za reprezentaciju - dodao je Infantino.

Argentina i Mesi su najbliže ostvarenju ovog cilja bili prije tri godine, kada su u finalu u Brazilu poraženi od selekcije Njemačke (0:1). 

Goal.com

Komentari: 0

Novi komentar