Snimao službeno vozilo koje je preticalo na punoj pa pošao njegovim stopama (Video)

Još jedno u nizu kršenja saobraćajnih pravila od strane vozača službenih vozila prikazano je na novom snimku koje kruži društvenim mrežama.
Objavljeno: 11. 10. 2017 - 11:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kršenje saobraćajnih pravila od strane vozača službenih vozila nije nova stvar i o tome smo više puta pisali. Novi slučaj zabilježen je juče kada vozač službenog vozila ''VW Polo'' registarskih oznaka PG - CG 467 (tablice saopštio autor video snimka) preticao kamion preko pune linije. Česta situacija uz jedan novi detalj. Vozač koji je zabilježio ovu scenu i objelodanio tablice službenog vozila je snimajući i sam prešao u drugu traku i krenuo da pretiče kamion, takođe na punoj liniji.

 </p>

Još jedan slučaj saobraćajne nekulture zabilježen je takođe juče u mjestu Brajići, kada je nekoliko vozača odlučilo da suprotnom trakom zaobiđe kolonu vozila i pokuša da ''preskoči'' zastoj.

 </p>

(video: Podgoricki vremeplov)

Komentari: 5

HAHA,

11. 10. 2017 - 11:45

ETO, VISE VAM NIKO NECE SLATI PREKRSAJE UHLJEBLJENIKA ! Kazete,.,,,,,,Česta situacija uz jedan novi detalj,,,haha o boze ? Pa covjek je pratio ludorije UHLJEBA. Posto nije isto POLICIJA ce oprostiti UHLJEBU prije nego "privatniku" ? I ovo je novi detalj za neke . ZAR NE ?
Goropad

11. 10. 2017 - 12:52

Treba poslati na robiju ovoga što ga je snimao... zamislite, krenuo njegovim stopama
LIBERTARIJANAC

11. 10. 2017 - 13:09

Da se nadovezem.Opste je poznato da ce zdrastvo ,prije ovjeriti knjizicu UHLJEBU nego "privatniku" ???? Kada cemo se time pozabaviti ?
Pyer

11. 10. 2017 - 14:28

Ocemu vi pisete pa toje kod nas ko popiti casu vode.O voznji i telefoniranju da ne pricamo a tek voznja u pijanom stanju lele.Organi koji to treba da dovedu u red slobodno mozemo reci ne rade svoj posao i tacka.
Heisenberg

11. 10. 2017 - 15:39

Koja smo mi stoka. Stoko dozovi se pameti, mozda ti u susret ide porodica. Ne gasi kucu. NEMAS NA TO PRAVO!
Novi komentar