Akcija ,,Oktoberfest“ u ,,Voli motors“: Povoljniji uslovi za kupovinu BMW i Mini vozila

Kompanija ,,Voli motors“ pripremila je za klijente specijalne ,,Oktoberfest“ uslove za kupovinu BMW i Mini vozila. Generalni menadžer ,,Voli motorsa“ Vladan Spasojević naveo je da je ta kompanija pripremila veoma interesantnu ponudu za kupovinu vozila, koja podrazumijeva brojne benefite za kupce ovog poznatog autmobilskog brenda, tokom oktobra.
Objavljeno: 13. 10. 2017 - 09:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Kupcima BMW vozila je omogućeno lizing finansiranje na tri godišnje rate, kamatna stopa nula posto za cijeli period finansiranja, besplatno kasko osiguranje za prvu godinu, pet godina garancije za kupljeno vozilo i mogućnost kupovine vozila po sistemu zamjene staro za novo - kazao je Spasojević.

Dodao je da postoji mogućnost da se ova akcija produži i u novembru, ako bude pove- ćanog interesovanja. Spasojević naglašava da se kompanija ,,Voli motors“ nije zadržala samo na akciji za prodaju vozila, već je u toku i specijalna servisna akcija.

- Nijesmo zaboravili ni već postojeće vozače BMV i Mini vozila, već smo tokom oktobra ponudili pregled vozila za samo devet eura - rekao je Spasojević.

 Prema njegovim riječima, taj pregled podrazumijeva brzu kompjutersku dijagnostiku, kontrolu nivoa tečnosti (motornog ulja, antifriza, kočione tečnosti), kontrolu trapa i ko- čionog sistema, akumulatora i svjetala, kao i kontrolu guma (pritisak i dubina profila).

 - Klijenti koji dovedu auto na taj pregled po povoljnoj cijeni dobijaju informaciju o tome u kakvoj kondiciji je njegovo vozilo pred zimsku sezonu - izjavio je Spasojević.

Dodao je da će ove akcije u ,,Voli motorsu“ pratiti i specijalne povoljne ponude za BMW akcesoar i hemiju za održavanje vozila. Spasojević je podsjetio da je prošle godine prvi put u okviru ,,Voli motorsa“ organizovan ,,Oktoberfest“, želeći da atmosferu i duh bavarske manifestacije prenesu u Podgoricu.

- To je logično jer BMW potiče sa tih prostora i inspirisani prošlogodišnim uspjehom akcije ,,Oktoberfest“ odlučili smo da sličnu aktivnost napravimo i ove godine, s tim što će trajati duže i biće raznovrsnija - kazao je Spasojević.

On je najavio da će se u Voli motors BMW i Mini salonu 26. oktobra u 19 sati održati velika ,,Oktoberfest“ proslava. - Na toj fešti ćemo ugostiti na- še prijatelje i klijente, tradicionalno sa njemačkim pivom, kobasicama, perecama i dobrom muzikom - rekao je Spasojević.

Zainteresovani mogu da se prijave za test vožnju

 ,,Voli motors“ je ovlašćeni diler za BMW vozila i motore i Mini vozila, za teritoriju Crne Gore. Spasojević navodi da su zadovoljni poslovanjem u ovoj godini.

- Kod nas je prisutan trend rasta prodaje iz godine u godinu. Mi smo relativno novo dilerstvo koje je startovalo 2012. godine i za posljednjih pet godina bilježimo stalni rast prodaje vozila, kao i rast prolaska kroz naš servis - kazao je Spasojević.

On je naglasio da u ovom trenutku ,,Voli motors“ ima veoma interesantnu gamu test vozila.

- Svi zainteresovani klijenti mogu da se prijave za test vožnju i da isprobaju BMW vozila - poručio je Spasojević.

Pobjeda

 

Komentari: 0

Novi komentar