PODGORICA: Uređivali zelene površine u gradu

Ekipe gradskog Zelenila tokom prošle sedmice bile su angažovane na održavanju i uređenju zelenih površina na više lokacijama u gradu i gradskim opštinama Golubovci i Tuzi.
Objavljeno: 13. 10. 2017 - 10:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Radnici Zelenila uređivali su travnjak u Ulici Meše Selimovića, u park-šumi Tološi, na Bulevaru Vilija Branta, na prostoru Arheološkog lokaliteta "Duklja" i prostoru oko Doma zdravlja u Tuzima.

Paraleno su izvođeni radovi na orezivanju žbunja i žive ograde na bulevarima Vojvode Stanka Radonjića i Miloša Rašovića i sječi polomljenih grana u Ulici Svetozara Markovića, dječjem parku na Kruševcu i Ulici 27. marta.

Ekipe Zelenila su intenzivno izvodile i radove na pejzažnom uređenju zelenih površina u Ulici Dositeja Obradovića (JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju) i prostoru oko Doma zdravlja u Tuzima, a sprovedene su i dvije akcije iskopa sadnih jama i sadnje biljnog materijala u dvorištima OŠ "Radojica Perović" i OŠ "Vladimir Nazor".

"Sječa stabala na Bulevaru Mihaila Lalića i Vijenacu Kosovskih junaka, kao i uklanjanje samoniklog rastinja na više lokacija na području opštine u okviru Glavnog grada Tuzi bile su aktivnosti koje su završene shodno planu rada Zelenila u toku protekle nedjelje. Takođe, tokom protekle sedmice izvođeni su radovi i na ugradnja hidrantske mreže u Ulici Dositeja Obradovića i redovnom čišćenju i uređenju parkovskih površina", saopštio je PG Biro.

Komentari: 1

64&

13. 10. 2017 - 10:51

Sto ih falite? Za to platu primaju,ne rade dobrovoljno i za dzabe
Novi komentar