Podgorica: Nakon prijave šenlučenja ispred kafane, kod dva lica pronađeni puška i pištolj

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišili slobode dva lica zbog sumnje da su počinila krivičo djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Objavljeno: 13. 10. 2017 - 11:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenici CB Podgorica su, 12.10.2017, postupajući po informaciji da se ispred ugostiteljskog objekta „Koliba“  u Gornjim Kokotima, šenluči, izašli na lice mjesta i ispred objekta zatekli čaure.  Pregledom objekta i lica, kod N.R. (28) iz Podgorice je pronađen i oduzet pištolj marek „Franc Police“ kalibra 7,65 mm u ilegalnom posjedu. Pretresom motornog vozila „Audi A3“ podgoričkih registarskih oznaka, koji je u vlasništvu M.V. (30) iz Podgorce, u prtljažniku je pronađena lovačka puška za koju ovo lice posjeduje oružni list.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ova lica liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Oduzeto oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.

Komentari: 0

Novi komentar