Viši sud odbio zahtjev advokata: Zaposleni u Atlas grupi ostaju u pritvoru

Viši sud odbio je zahtjev advokata zaposlenih u Atlas grupi da im ukine pritvor i pusti ih da se brane sa slobode, saopšteno je Portalu Analitika iz tog Suda.
Objavljeno: 13. 10. 2017 - 12:22 Promjenite veličinu teksta: A A A

Zbog sumnje da su oprali 100.000 eura, prije trinaest dana uhapšeni su šef kurirske službe Atlas grupe Vlatko Rašović, i pet vozača Natko Peličić, Predrag Pejović, Dražen Vujisić, Goran Grujović i Vlado Stevanović. Njima je određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog mogućeg uticaja na četiri svjedoka koji treba da budu ispitani.

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević je prije nekoliko dana preko advokata Velibora Markovića, Tužilaštvu dostavio dokaze o legalnom porijeklu 100.000 dolara za koje su iz te institucije tvdili da se radi o prljavom novcu.

On je danas saopštio da neće mirno posmatrati bilo čije pokušaje da se preko njegovih leđa odvijaju bilo kakve političke bitke. “Napominjem da me niko od nadležnih nije zvanično pozivao povodom ovog slučaja i da svakome stojim na raspolaganju čim se oporavim od operacije, obavljene nedavno u Beogradu”, dodao je on u obraćanju medijima.

 

Komentari: 1

stripovi & trikovi

13. 10. 2017 - 12:43

Dali se ikom vise moze vjerovati osim slamarici I svojoj oranici.Razno razne grupacije pranja novca ubijaju smisao zivljenja.
Novi komentar