NLB Banka predstavila novi kredit za školovanje

NLB Banka je svim studentima ponudila novi kredit za školovanje u zemji i inostranstvu. NLB Studentski kredit za školarinu se odobrava svim korisnicima NLB Studentskog paketa u iznosu do 2.500 eura, uz rok otplate do 3 godine. U okviru ove ponude, studenti imaju mogućnost izbora nominalne fiksne (8,99%) ili varijabilne (7,99% + 6M Euribor) kamatne stope.
Objavljeno: 13. 10. 2017 - 13:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ivana Bošković, direktorica Sektora poslovanja sa građanima povodom predstavljanja novog kredita istakla je: “Uspostavljanje buduće saradnje sa grupom visoko obrazovanih mladih građana, predstavlja dodatni podstrek da nastavimo da usavršavamo i prilagođavamo ponudu banke zahtjevima sa tržišta. Prepoznajući potrebe mladih ljudi u trenutku studija, pripremili smo kredit koji studenti mogu da koriste za školovanje u zemlji i inostranstvu.“.

Pored prilagođene ponude, kredit se do kraja godine odobrava bez nakande za obradu kredita.

NLB Banka osim novog kredita studentima nudi set bankarskih proizvoda i usluga u okviru NLB Studentskog paketa. Paket je kreiran da na jednostavan način uvede sve mlade ljude u svijet finansija i ponudi im one usluge koje na najbolji način zadovoljavaju njihove finansijske potrebe.

Mogućnost korišćenja Visa jeans međunarodne platne kartice, provjere stanja na računu uz pomoć sms servisa, izmirenja svih obaveza na vrijeme pomoću trajnog naloga, prijema mjesečnog izvoda o prometu po računu, dozvoljenog prekoračenje po računu, usluge su koje studentima olakšavaju svakodnevne aktivnosti. Posebna povoljnost je NLB Klik - mobilno bankarstvo koje studentima omogućava da sve što im je potrebno imaju na jednom mjestu i uvijek sa sobom, bez potrebe posjete filijale banke.

Sve navedene usluge u okviru NLB Studentskog paketa dostupne su za svega 0,30 eura mjesečno.

Više informacija o pomenutoj ponudi za studente možete dobiti posjetom neke od NLB filijala, pozivom na broj 19888 ili na stranici www.nlb.me.

 

Komentari: 2

PROFESOR

14. 10. 2017 - 13:44

9% kamata????!!!! AHAHAHAHA Hej, Slovenci, trebate što prije prodati vašu banku, jer ste u velikom rasulu i raspadu poslovanja, kada nudite studentima u Crnoj Gori kredite sa kamatom većom od 5%, koja je prosječna kamatna stopa za ovakve kredite. osim toga, iznos od 2500 eura je smiješno mali i treba iznositi duplo. sve u svemu: ZBOGOM!
PROFESOR

14. 10. 2017 - 13:54

Samo školarina na pojedinim fakultetima iznosi do 2000 eura, godišnji zakup smještaja za studente u maloj namještenoj garsonjeri iznosi minimum još 2000 eura. na ovo treba dodati još 1000 eura godišnjih troškova za prevoz, studentske aktivnosti,udžbenike, pribor, komunalne troškove stanovanja, tako da ukupan iznos kredita mora iznositi do 5000 eura godišnje a nikako ovako smiješan iznos od 2500 eura uz DUPLO veću kamatu nego što je uobičajeno za studentske kredite. ali, to je razumljivo, Slovenci pokušavaju da spase banku od zatvaranja na teret studenata Crne Gore..
Novi komentar