Prva liga za odbojkašice startuje sjutra

Prva liga za odbojkašice startuje u subotu, 14. oktobra duelom Gimnazijalac - Galeb, koji se igra u 18 časova u Kotoru.
Objavljeno: 13. 10. 2017 - 13:44 Promjenite veličinu teksta: A A A

Istog dana,14.oktobra odigraće se i druga utakmica prvog kola između ŽOK Morača i ŽOK Nikšića u 18:30h u Podgorici.

“Ovogodišnja ekipa Morače biće veoma mlada i perspektivna,koju će predvoditi sa klupe Predrag Đonović. Sve osim pobjede 3:0,sve bi bilo iznenađenje”, izjavio je Marko Radusinović trener mlađih kategorija Morače.

Drugog dana vikenda, u nedelju, odigraće se dvije utakmice prvog kola.

U 17 časova u Budvi, Budvanska rivijera će dočekati Rudar iz Pljevalja.

“Ekipa Budvanske Rivijera Budva u veoma teškoj situaciji zbog nastalih problema očekuje početak ovogodišnjeg prvenstva. Ipak smo uspjeli, kroz dosta poteškoća, da se prijavimo za  ovogodišnje takmičenje i nastavimo tradiciju prvoligaške odbojke u Budvi. Nadam se da će Budva i ove godine  pored svih teškoća  igrati lijepu odbojku”, izjavio je Časlav Đurović, trener odbojkaškog kluba Budvanska Rivijera Budva.

U posljednjoj utakmici ovog vikenda odigraće se između aktuelnog prvaka Crne Gore, ekipe Luke Bar koja će ugostiti Budućnost Bemax.

Povodom ove utakmice sportski direktor Budućnosti, Avdulah Radončić  izjavljuje:

“Radujemo se početku nove takmičarske sezone u kojoj je naša mlada ekipa (prosjek 16,5 god.) godinu starija i sportski zrelija, pa vjerujemo da će napredovati i prikazati lijepu odbojku i u konačnom se par pozicija primaći prvom mjestu. U prvom kolu gostujeno šampionu Luci Bar, kojoj dajemo ulogu apsolutnog favorita, a mi ćemo pružiti dostojan otpor”, zaključio je Radončić.

Od ove takmičarske sezone, sve informacije vezano za domaća prvenstva, možete naći na portalu www.odbojka.me.

oscg

Komentari: 0

Novi komentar