Orlandić - Al Romaiti: Aviolinija Dubai - Podgorica dodatni podsticaj

Ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata Abdulsalam Al Romaiti, posjetio je Aerodrome Crne Gore. Tom prilikom, izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić predočio mu je rezultate rada preduzeća i istakao značaj otvaranja linije Dubai-Tivat-Dubai, koju je tokom ljetnje sezone realizovala aviokompanija FlyDubai.
Objavljeno: 13. 10. 2017 - 15:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dodatni podsticaj za ekonomsku saradnju Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata biće i nova linija Dubai-Sarajevo-Podgorica koja će početi da se realizuje 1. novembra - ocijenili su sagovornici.

Orlandić i Al Romaiti su razgovarali i o mogućnosti saradnje Aerodroma Crne Gore i aerodroma u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u pogledu obuke i edukacije zaposlenih na crnogorskim aerodromima.

Abdulsalam Al Romaiti se zahvalio na podršci, saradnji kao i na predanom radu zaposlenih na Aerodromu Podgorica i Aerodromu Tivat, prilikom dolazaka zvaničnika Ujedinjenih Arapskih Emirata kao i svih njihovih državljana. 

On je istakao da će otvaranje direktnih avio linija kao i vizna liberalizacija, još više zbližiti dvije zemlje koje su i do sada bile u izrazito prijateljskim i bliskim odnosima. 

 

Komentari: 0

Novi komentar