DPS: Ne možete Petnjičanima podmetnuti osnivače Sedmog bataljona

U Petnjici su Demokrate pokazale da zasluženo drže vodeće mjesto na top listi demagoga u Crnoj Gori. I tamo su podijelili nekoliko bijelih košulja i crvenih kravata, a prvi među uniformisanim Aleksa Bečić opet je nastupio sa ispraznim politikantskim frazama o “pobjedama, a ne podjelama” - navodi se u reagovanju Opštinskog odbora DPS Petnjica.
Objavljeno: 13. 10. 2017 - 16:20 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Kasno se družina Alekse Žunjića sjetila Petnjice, jer su oni zajedno sa svojim političkim očevima iz SNP-a bili protiv formiranja naše opštine. To su isti oni politikanti koji su predugo vladali Beranama dok je Petnjica bila u sastavu te opštine i marljivo zanemarivali životne interese Bihoraca. Makar se u Petnjici ne mora posebno objašnjavati ko je, kada i na koji način pokušavao da naruši multietnički i multikonfesionalni sklad među stanovnicima Bihora, a Demagoge čak ni od toga nije sramota, nego pokušavaju Petnjičanima da podmetnu kao “demokrate” one koji su formirali Sedmi bataljon'', navodi se u saopštenju.

Oni smatraju da se ne može u Petnjicu sa ''osnivačima Sedmog bataljona''.

''Bečićeve/Žunjićeve teze o “profesionalnim” Bošnjacima, Crnogorcima, Srbima i svima ostalima koji skladno žive u bihorskom kraju, nije ništa drugo nego zametanje tragova i podvala na koju bi, prema njegovom mišljenju, trebalo da nasjednu Petnjičani i budu zavedeni i prevareni poput Kotorana i Budvana, da bi im sjutra neko od lokalnih funkcionera nosio vijence na spomenike pripadnicima Ravnogorskog pokreta.  Ne može se u Petnjicu sa osnivačima Sedmog bataljona, makar se svi maskirali u crvene kravate i demagogiju. A što se košulja tiče, možete ih kupiti u petnjičkoj fabrici, ako išta pretekne od izvoza'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 5

Kribka

13. 10. 2017 - 19:09

Ima li smisla da govorimo da u Petnjicu nisu dobrodosli?
Lejla

13. 10. 2017 - 19:17

Pripadnici sedmog bataljona su Neven Gosovic i Velizar njegov partijski drug i onda se brukaju da na ovaj nacin dolaze u Petnjicu !
Elena

13. 10. 2017 - 19:18

Nije mi jasno je li njihov obraz toliko jak kao djon da rade ovakve stvari?
Imela

13. 10. 2017 - 19:22

Nikad nece dobiti podrsku Petnjicana, to sigurno !
Weesna

13. 10. 2017 - 19:24

Da li ce ikad prestati da nas prave avetinjama?
Novi komentar