Demokrate - DPS-u: Dajte potvrde ili ćutite kao zaliveni

Kotorski ogranak najveće organizovane kriminalne grupe u Crnoj Gori koja se u javnosti predstavlja pod imenom DPS, nastavlja sa pokušajima obmanjivanja javnosti. Politički zemljotres koji svakodnevno preživljavaju kako se približava dan kada će i zvanično saznati da im je došao kraj očito utiče na političko djelovanje, pa i ne čudi što su krenuli u panične napade, svjesni političke pogibije - navodi se u reagovanju Demokrata.
Objavljeno: 13. 10. 2017 - 16:26 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Kako ste u stanju zbunjenosti, panike i beznađa u kojem ne znate ni kuda ćete, ni šta ćete, postali zaboravni, podsjećamo vas da ste javnosti ostali dužni da dostavite dokaze da vam 9 do sada objelodanjenih funkcionera nisu strani državljani. Takođe, pretpostavljamo da građane interesuje i za koga vaši funkcioneri glasaju u Srbiji? Za Vojislava Šešelja pretpostavljamo, imajući u vidu da ste iznjedreni ispod njegovih skuta. U prethodnom odgovoru na ovu temu, pred licem javnosti smo vas pitali da li još neki, osim već objelodanjenih vaših funkcionera, ima državljanstvo još neke države pored državljanstva Crne Gore. Pošto niste željeli da odgovorite, ovoga puta mi  otkrivamo još jednog. Vi nam recite: da li je Tijana Kotarac članica Opštinskog odbora DPS Budva i bivša odbornica DPS-a u Budvi , državljanka Srbije sa prebivalištem u Beogradu, opština Vračar?'', kazao je Duško Stjepović, šef Press centra Demokrata.

On je još jednom pozvao da se izjasne o prethodno postavljenim pitanjima.

''Takođe, pozivamo vas još jednom da se izjasnite: da li je Saša Ječmenica, doskorašnji Glavni administrator Opštine Pljevlja, sada Direktor d.o.o. „Čistoća“, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Čukarici, Beograd? Da li je Mervan Avdović, odbornik DPS-a i direktor Srednje stručne škole u Pljevljima, državljanin Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Starom gradu Sarajevo? Da li je Sabrina Hadžiosmanović, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Pljevlja, državljanka Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Bihaću? Da li je Milko Čolović, predsjednik Odbora direktora d.o.o. „Čistoća“ u Pljevljima, koji tu funkciju vrši u ime DPS-a, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Zvezdari, Beograd? Da li je Stevan Koprivica, direktor JUK „Herceg fest“, koji je bio četvrti na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Voždovcu, Beograd? Da li je Nevena Keković, odbornica DPS-a u Skupštini opštine Herceg Novi, koja je bila šesta na izbornoj listi DPS-a u novskoj Opštini, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Zemunu, Beograd? Da li je Vesna Vučetić, odbornica DPS u SO Budva u zadnja tri saziva, državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem na adresi kralja Petra Prvog? Da li je Nikola Cvijović, kandidat DPS-a za odbornika u SO Budva, državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem na Savskom Vencu, Beograd? Da li je tačno da je Bojka Đukanović, bivša predsjednica SO Nikšić i članica opštinskog odbora Demokratske partije socijalista državljanka Republike Srbije, sa prebivalištem u Starom gradu, Beograd?'', ističe se u saopštenju.

On je takođe pozvao državne organe da hitno reaguju. 

''Dajte potvrde ili ćutite kao zaliveni. Pozivamo državne organe da hitno reaguju i u zvaničnom postupku razotkriju prevarante iz DPS-a. Očigledno da veliki broj Šešeljevaca i njegovih dobrovoljaca zauzima najodgovornije partijske, državne i lokalne funkcije u ime DPS-a. Ne može gospodo na dvije stolice i u dva biračka spiska - u Crnoj Gori Milovi, a u Srbiji Šešeljevi glasači. Razotkriveni ste i razobličeni'', zaključuje Stjepović.

Komentari: 6

kotoranin

13. 10. 2017 - 16:42

Ako su oni ogranak vi ste centrala organizovanog kriminala.
Scepan talicni

13. 10. 2017 - 17:11

Jeli ili nije DOTICNI gradonacelnik bio gradjanin Srbije u vrijeme kad je postao gradonacelnik?Mislim da se ovo pitanje cak i na Srpskom jeziku moze razumjeti. Da ili ne?OVO vas pita cijela CG.Hocete vlast pa onda budite bar jednom doslijedni....
dosta je bilo

13. 10. 2017 - 17:41

Pitanje glasi> jesu li tvoji drugari imali po dva dr\avljanstva U VRIJEME IZBORA , ili ne? Tu Demokrate NE DAJU ODGOVORE, a interesuje ih državljanstvo članova DPS od 2006. , na što su imali pravo. Odgovorite na pitanja postavljena VAMA, Šešeljevci!
lolo

13. 10. 2017 - 19:09

....ili cutite ka zaliveni hahahaha ovaj produzetak im otkriva karakter.
Ubazde demagoske

13. 10. 2017 - 19:41

nece nikada dati odgovor na ovo pitanje ako ne budu natjerane da ga daju na sudu, jer znaju da bi ih odgovor unistio!
Ukradoše ga

13. 10. 2017 - 23:04

Zanimljiva poruka: Pokažite potvrde kao i mi, da umirimo uzburkane duhove ili kao i mi šutite i ne dižite prašinu, mogao bi nas sve zajedno neko tužit! Đetići brzo uče od profesionalaca.
Novi komentar