Stefan Savić: Navijaću za Srbiju na Mundijalu

Crnogorski reprezentativac Stefan Savić rekao je da će navijati za Srbiju na Svjetskom prvenstvu iduće godine.
Objavljeno: 16. 10. 2017 - 20:07 Promjenite veličinu teksta: A A A

Jedan od lidera našeg nacionalnog tima se nada da će “orlovi” imati zapaženu ulogu u Rusiji.

“Imam mnogo drugova u selekciji Srbije i veoma sam srećan zbog njih. Kada se već Crna Gora nije plasirala na najveću fudbalsku smotru, onda nemam dilemu koga ću zdušno bodriti. Navijaću za Srbiju, a nadam se da ćete imati zapaženiju ulogu na Mundijalu”, rekao je Savić za “Blic”.

Rođeni Mojkovčanin prokomentarisao je i rezultate Crne Gore u kvalifikacijama…

“Kada se na kraju kvalifikacija za Mundijal podvuče crta, Crna Gora je doživela neuspjeh jer se nismo plasirali na završnicu. Ipak, ako se uzme u obzir da nam gotovo niko nije davao šansu da ćemo se do samog kraja boriti za odlazak u Rusiju, činjenica jeste da je i treće mjesto u grupi dobar rezultat. Ostaje žal što nas neće biti na SP”.

Savić je sa madridskim Atletikom uspio da prekine pobjedonosni niz Barselone. Prvenstveni meč osme runde završen je neriješeno 1:1.

“Tu smo da nerviramo Barselonu i Real. Teško je boriti se sa gigantima. Atletiko je posljednjih pet, šest godina porastao kao klub, postali smo jedan od najznačajnijih timova u Evropi, a i finansijski se približavamo velikanima. U današnjem fudbalu novac diktira tempo, dok je nas u razvoju usporila zabrana transfera u posljednja dva prelazna roka. U januaru nam stižu Dijego Košta i Vitolo, pa vjerujem da ćemo s njima moći da se umiješamo u borbu za trofeje”, zaključio je Savić.

Blic sport

Komentari: 11

Crnogorac

16. 10. 2017 - 23:07

A da za koga. Srbija nam je uvijek bila i jeste najbliza. Bravo Stefane!
Crmničanin...

17. 10. 2017 - 08:39

Ti si Crnogorac taman onoliko koliko sam ja Srbin. Poštujem da se navija za Srbiju kad igra protiv bilo koga, ali isto tako očekujem da se navija i za Bosnu, Hrvatsku, Makedoniju, Sloveniju kad igraju protiv bilo koga, međutim ''Crnogorče'', najviše očekujem od ovih naših PIPUNA da navijaju prvo za CG pa za sve ostale. Dok god ti ''gunj'' bude bio bliži od ''fanjele'' nikad sreće od takvija Crnogoraca...
2102

17. 10. 2017 - 12:12

Ti ocekuj...
Dobro...

17. 10. 2017 - 13:20

...PIPUNE...
Juice sa lemonade

22. 11. 2017 - 17:40

CRNOGORCI SU SRBI PETAR PETROVIC NJEGOS JE BIO SRBIN NE POSTOJE CRNOGORCI
Ljubavnik Bebe Dzaković Bgd

17. 10. 2017 - 08:54

[email protected] Nije problem za koga ćete vi navijati ,problem je što ste vi u zaabludi.Spska politika je krajnje neprijateljska prema Crnoj Gori ,a to se polako prenosi i na narod. Srbi uopšte ne smatraju da su im Crnogorci bliski ,naprotiv oni smatraju da ne postoje ,što je idiotizam proizveden užasnom propagandom.Ali za takvo proizvedeno stanje odgovorna je i sadašnja vlast u Crnoj Gori koja nikada nije reagovala na pravi način ,a to će tek proizvesti velike reperkusije.
Juice sa lemonade

22. 11. 2017 - 17:42

Pa priznali kosovo usli u nato...Pokusavaju da nas odvoje i nazalost mislim da ce uspeti u tome
Nemoguce

17. 10. 2017 - 01:21

Nadji nekog sportistu u Srbiji ko ce navijati za Crnu Goru. Ovo je postala pravda za ovaj zatucani narod. Da oce otici u Srbiju bar dio njih
Ljubavnik Bebe Đzaković Bgd

17. 10. 2017 - 08:24

Nemoguć[email protected] Gospodine ,nažalost to je tačno,čak da igra Hrvatska i Crna Gora prije će navijati za Hrvatsku.Ali to je njihova nesreća ,mržnja prema Crnoj Gori ušla je i u školski sistem ,uče ih da je sve to njihovo i da im je oteto ,istorija ,kultura ,teritorija! Crnogorska vlast,čija se koncepcija države može sažeti u dvije riječi i to :"Ivanova korita",tako oni zamišljaju Crnu Goru. Niđe na svijetu ne postoji situacija da se u Suverenoj držaVI ASIMILUJE NAROD I POLAKO NESTAJE PRETVARA SE U NEŠTO DRUGO I NESTAJE. Svi taj prenos gledamo uživo.
Guest_47311

17. 10. 2017 - 08:43

PRIJE NEKU GODINU NA ZB IGRA CRNA GORA I TURSKA DIO ZABLJACANA SA SRPSKIM ZASTAVAMA JE NAVIJAO ZA TURSKU . (RUKOMET )
51678

17. 10. 2017 - 12:15

Sto je Milogorci,sto se sjekirate???Vama ne bi bilo puta u Rusiju...zaglavilu bi na neki terminal.Idemo Srbija!!!!
Novi komentar