Universal Capital banka nudi četiri nove kartice

Svi sadašnji i budući klijenti naše banke će imati na raspolaganju ponudu kartica brenda Mastercard koje su pažljivo dizajnirane da zadovolje potrebe kako fizičkih tako i pravnih lica - poručeno je iz Universal Capital banke.
Objavljeno: 18. 10. 2017 - 06:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Sa ciljem da zadovolji potrebe svojih privatnih i poslovnih korisnika sa modernim, sigurnim i fleksibilnim platnim riješenjima, Universal Capital banka je u svoju ponudu uvrstila četiri nove platne kartice: Mastercard Platinum Credit, Mastercard Platinum Business Credit, Mastercard Standard Credit i Mastercard Standard Debit. Sve nove Mastercard kartice opremljene su Mastercard beskontaktnom tehnologijom za brza i sigurna plaćanja i dodatno nude brojne povoljnosti koje će korisnicima unaprediti svakodnevnu kupovinu kako na internetu, tako i van njega, i u zemlji i u inostranstvu.

 Ovo je prvi put da klijenti Universal Capital banke mogu da obavljaju plaćanja putem Mastercrad beskontaktne tehnologije i zahvaljujući ovoj premijeri, korisnici će moći da plaćaju jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač na više od 6,5 miliona lokacija širom svijeta. Ova moderna plaćanja se zasnivaju na čip tehnologiji zahvaljujući kojoj se prilikom svake transakcije generiše jedinstveni kod koji osigurava da se jedna transakcija može naplatiti samo jedanput čak i ako se kartica prisloni više puta na čitač. Činjenica da prilikom plaćanja beskontaktna kartica sve vrijeme ostaje u rukama korisnika predstavlja dodatni nivo sigurnosti. Za iznose do 15 eura nije potrebno ukucavati PIN kod što ovu platnu metodu čini idealnom za prometne trgovačke lokacije kao što su supermarketi, restorani, benzinske pumpe i slično. Plaćanja iznad ovog iznosa se takođe mogu obavljati prislanjanjem kartice, a tada kupci treba da unesu svoj PIN.

2401mastercard

Jelena Ristić, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard, objašnjava: „Mastercard beskontaktna tehnologija je inovativna platna metoda koja postaje sve popularnija širom sveta zahvaljujući praktičnosti, brzini i sigurnosti koju pruža i kupcima i trgovcima. Beskontaktno plaćanje je infrastrukturna osnova za druge savremene metode plaćanja kao što su mobilna plaćanja ili digitalni novčanici, te bih zato želela da zahvalim Universal Capital banci na tome što je prepoznala potrebu tržišta za inovacijama i na saradnji koju imamo na putu ka usklađivanju Crne Gore sa digitalnim finansijskim trendovima u svijetu.“

Nova ponuda kartica uključuje tri kartice namenjene privatnim korisnicima i jednu za poslovne korisnike, čime su zadovoljene potrebe širokog spektra klijenata. Kada su u pitanju privatni korisnici, Mastercard Standard Debit i Mastercard Standard Credit kartice pružaju svima siguran i fleksibilan način za obavljanje svakodnevnih plaćanja. Obe kartice se mogu koristiti na svim lokacijama u Crnoj Gori i u inostranstvu koje prihvataju Mastercard kartice, kao i za podizanje gotovine sa bankomata i plaćanja na internetu.

Mastercard Platinum Credit, pored toga što korisnicima omogućava da plaćaju odjednom ili u više rata, daje im mogućnost da koriste dodatnu LoungeKey funkciju i putno zdravstveno osiguranje u iznosu od 35.000 EUR, zbog čega je ova kartica idealan saputnik za sve koji uživaju u komfornim i sigurnim putovanjima.

Članstvo u LoungeKey programu otključava vrata preko 800 poslovnih loža na aerodromima širom svijeta i Universal Capital banka će prva u regionu izdavati LoungeKey program za pristup biznis klubovima. Pristup biznis klubovima vlasnici ove prestižne kartice Universal Capital banke ostvaruju svojom Mastercard Platinum karticom.  

Konačno, Mastercard Platinum Business Credit kartica korisnicima pruža sve pogodnosti kreditne kartice iz premijum programa, ali kako je namenjena poslovnim korisnicima, ona predstavlja i jednostavan i transparentan način da se upravlja poslovnim troškovima gde god da se korisnici nalaze. Mastercard Platinum Business Credit je kartica prestiža među kompanijama koje uspješno posluju i koje žele da i na ovaj način uvedu novine i podignu kvalitet pružanja usluga na viši nivo.

“Uvođenjem kartičnog programa Mastercard, Universal Capital banka nastavlja trend osavremenjavanja svog poslovanja i praćenja zahtjeva svojih klijenata, što je ono po čemu smo prepoznatljivi” izjavio je Srđa Pavićević, direktor službe prodaje za stanovništvo i upravjanje mrežom u Universal Capital banci.

Komentari: 1

Sven

19. 10. 2017 - 07:31

Bravo!
Novi komentar