Front: Izdajstvo malograđanske opozicije

Demokratski front optužio je juče Demokrate, SNP, Demos, SDP i GP URA da su zajedničkim zaključkom o potrebi određivanja termina a ne datuma izbora izdali opozicione interese. - Zato ih javno pozivamo da nam saopšte da li su 16. oktobra održani fer i demokratski izbori koje ne treba ponavljati? Valjda su toliko u stanju da odgovore nakon godinu dana, ili su i dalje pri stanovištu da DF treba zabraniti, kako bi oni naše mandate podijelili između sebe, i tako formirali klubove koji su za većinu njih misaona imenica, saopštila je ova politička grupacija.
Objavljeno: 18. 10. 2017 - 06:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Poniženje

DF smatra da nova kovanica o terminu, a ne o datumu izbora, jasno navodi na zaključak da je, kako su rekli, ,,malograđanska opozicija u samoponižavanju spremna sve da prihvati i sve da izda, kako bi sjeli za sto sa Duškom Markovićem, a onda ušli u njegovu kriminalnu vladu legitimišući tako sva dosadašnja nepočinstva režima“. -Nažalost, među njima postoji rivalstvo ko će prije stegnuti ruku Dušku Markoviću, a što je najgore, Marković to odlično zna, zato se i sprda s njima, šaljući im poruke iz pilotske kabine o nekim tajnim fasciklima koje stalno nosi sa sobom da bi ga podsjećale na njih. I tako, dok čekamo novu seansu i saopštenje malograđanske opozicije, ne možemo a da ne primijetimo kako njihovi susreti neodoljivo podsjećaju na nekadašnje sastanke Predsjedništva SFRJ pred raspad Jugoslavije. Samo je pitanje ko će od njih izjaviti: ,,Ja sam moj zadatak obavio, malograđan u konkretnom slučaju duh Duška Markovića, najbolji je dokaz sastanak u SNP-u.

“ Vječiti bojkot

- Dok predsjednik SNP-a objašnjava javnosti kako se bojkot nastavlja, nije ni svjestan da saopštava brutalnu istinu o osuđenosti njegove stranke na vječiti bojkot, jer on u ovom trenutku nema nijednog poslanika kojeg kontroliše, i sve i da hoće da se vrati u parlament, nema s kim. On je izgleda jedini predsjednik neke partije koja je formalno parlamentarna, a suštinski vanparlamentarna, kao što je i jedini predsjednik partije koji se nije ni našao na njenoj poslaničkoj listi, ali zato bez ikakvih skrupula izvodi političke kate, i dijeli DF-u opozicione lekcije sakriven iza krnjeg Glavnog odbora koji je rjeđa pojava od Halejeve komete, navode u ovoj koaliciji.

SNP: DF u paranoji, naša partija im dala lidere

SNP snažno nastavlja svoju dvadeset godina dugu borbu za slobodnu Crnu Goru, a novo rukovodstvo sa predsjednikom Jokovićem na čelu će dati puni doprinos smjeni ove vlasti, navodi se u reagovanju SNP-a. - SNP je demokratska partija, da li mi kontrolišemo poslanike naša je unutrašnja stvar. Međutim, sigurno je da je polovina poslanika DF izgubila kontrolu nad svojim ponašanjem i ne mogu da razaznaju ko su im prijatelji a ko neprijatelji, kažu u ,,prozvanoj“ partiji Vladimira Jokovića. U SNP-u nijesu iznenađeni, kako su rekli, paranojom iz DF, ali smatraju da bi DF ipak trebalo da se zahvali SNP-u jer da nije bilo ove partije ne bi bilo ni vodećih lidera DF-a. - SNP će se brzo izmjeriti na vanrednim izborima, a vi nastavite da maksimalno koristite privilegije i vratite se u ,,Sinđin parlament“. Gospodo iz DF-a, vi koji ste bili najveći zagovornici bojkota danas hoćete u Skupštinu, a sjetimo se da smo zbog vas bojkotovali izbore u Nikšiću i izgubili vlast u Mojkovcu, jer je DF bojkotom u posljednji čas izdao SNP, zaključili su u ovoj partiji. (Pobjeda)

Komentari: 12

Fidds

18. 10. 2017 - 06:51

Odlična zapažanja DF-a. ,,Gradjanska" opozicija su stranke ispod cenzusa, osim Demokrata koje će proći kao Pozitivna jer je to.isto.
Nebitni

18. 10. 2017 - 11:03

Ko vise slusa sta df prica..
Spasoje

18. 10. 2017 - 06:52

Ovaj put DF je u pravu.Koliko god je Front bio na pogresnoj strani ipak je autentican i utemeljen u CG.Ova navodna gradjanska opozicija predstavlja potpune tudjince u CG.Ono su putpuno spolja inkorporirani u CG.
MOMO

18. 10. 2017 - 07:43

"...autentičan i utemeljen u CG"? Sprdaš li se Spasoje? Pa, oni su više po Rusiji i Srbiji no doma.
LOL

18. 10. 2017 - 06:57

Hahahahahaha! PUKLI su BRE!
Odgovornost

18. 10. 2017 - 09:05

Više se ne zna ko je u većem rasulu, vlast ili opozicija. Vrijeme je da se i jedni i druge konačno urazume i da nas ne uvlače u haos kako to inače čine.
Beranac

18. 10. 2017 - 09:23

Ajde DF opet vam kriv Snp,Demos,Ura ,Sdp i Demokrate zasto zaboga miloga pa ljudi bojkotuju parlament a vi ocete da se vratite pa ne znate kako pa lazno optuzujete i vrijedjate gradjansku opoziciju nebi li vam prosao plan da sa Milom formirate vladu koga bre vi farbate promasenom politikom sve na stetu srpskog naroda u CG dokle vise a imate para vise no Dps!
najjači

18. 10. 2017 - 11:41

Abazović za predsjednika!!
najjači

18. 10. 2017 - 11:41

Abazović za predsjednika!!
Izdajstvo

18. 10. 2017 - 13:19

"Izdajstvo"? Jesu li ovo rijeci iz URINog rjecnika?
...

18. 10. 2017 - 15:26

"malograđanska opozicija", eto vam vaših drugara frontovaca
Ugledna opozicija

18. 10. 2017 - 16:29

"Ugledni parlamentarci", tako su ih zvali
Novi komentar