Knežević podnosi krivičnu prijavu protiv Dnevnih novina i urednice Šofranac

Predsjednik Demokratske narodna partija i funkcioner Dekmokratskog fronta Milan Knežević podnijećr krivičnu prijavu protiv Dnevnih novina i njene glavne i odgovorne urednice Vesne Šofranac zbog teksta „Mandić i Knežević se tajno sastajali sa Bogićevićem u Bjelopavlićima“ koji je danas objavljen u tom mediju.
Objavljeno: 18. 10. 2017 - 13:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ove svoje tvrdnje, zasnovane na neimenovanim izvorima iz SDT-a, gospođa Šofranac će imati priliku da dokaže na sudu, jer se radi o najmonstruoznijim lažima zasnovanim na željama i projekcijama Milivoja Katnića.

- Ovom prilikom još jednom ponavljamo da Milan Knežević nikad u životu nije imao nikakav kontakt ni sa jednim okrivljenim iz optužnice za državni udar, osim sa Andrijom Mandićem i Mihailom Čađenovićem. Predsjednik DNP-a, i ovom prilikom jasno i javno saopštava da nije imao nikakve sastanke zajedno sa Andrijom Mandićem, Ananijem Nikićem i vladikom Joanikijem u manastiru Ostrog. Kao i što je saopštio u svojoj besjedi, Milan Knežević se u 2016. godini tri puta sreo sa Ananijem Nikićem, od toga dva puta nakon oktobarskih izbora. I to je jedina i lako provjerljiva istina.

Zbog toga pozivamo glavnu i odgovornu urednicu Dnevnih novina da dostavi makar jedan dokaz, ili da to učini Milivoje Katnić koji u očaju servira ovakve izmošljotine. Ukoliko dostave i jedan jedini dokaz o ovim susretima, Milan Knežević je spreman da prihvati zatvorsku kaznu koju mu bude odredilo tužilaštvo i Dnevne novine, a ukoliko ne dostavi ove dokaze, najmanje što očekujemo od gospođe Šofranac jeste da napusti novinarsku profesiju, jer nam njeno izvinjenje nije potrebno.

Da želimo da se budemo kao urednica Dnevnih novina, pozvali bi istog tog Milivoja Katnića koji uređuje ovaj udbaški medij, da ispita kako to ćerka gospođe Vesne Šofranac uživa u blagodetima studentskog života u toj mrskoj anticrnogorskoj Rusiji, dok joj majka po Crnoj Gori progoni svakog ko u svojoj porodičnoj biblioteci ima djela Dostojevskog i Čehova. Zato postavlljamo retorsko pitanje sa nivoa Dnevnih novina da možda njena kćerka kojim slučajem nema kontakte sa Šišmakovim i Popovim, i tajno se srijeće sa Ananijem Nikićem, kako bi planirala rušenje ustavnog poretka, pošto u Rusiji boravi duže od Milana Kneževića i Andrije Mandića.

Predsjednik DNP-a je prošle godine podnio već jednu krivičnu prijavu protiv Dnevnih novina i sličnih izmošljotina, bez obzira što ne vjeruje pravosudnim institucijama, nastaviće i dalje da na svaku ovakvu izmišljotinu protiv njega odgovori krivičnom prijavom, koje će kad zaživi pravna država dobiti svoj puni smisao – navodi se u saopštenju DNP-a.

Komentari: 1

[email protected]

18. 10. 2017 - 19:56

Bićeš demantovan - ništa nije objavljeno što se ne može dokazati.
Novi komentar