Nuhodžić: Još jače protiv kriminala

Policija će u saradnji sa ostalnim državnim institucijama sprovoditi još jaču i odlučniju borbu protiv organizovanog kriminala, poručio je ministar unutrašnjih posova, Mevludin Nuhodžić, prenosi Televizija Crne Gore.
Objavljeno: 18. 10. 2017 - 15:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tokom ovog mjeseca policija je obavila više akcija na primorju tokom kojih je, od navodnih pripadnika kriminalnih klanova, oduzeto oružje, novac, vozila, dokumenta... U akcijama je privedeno više osoba. 

Nuhodžić, dosadašnje akcije u borbi protiv organizovanog kriminala, ocjenjuje uspješnim najvljujući još intenzivnije kontrole.

"Posljednje akcije policije pokazuju efikasnost i odlučnost države i uprave policije u borbi protiv organizovanog kriminala. Ove aktivnosti će se nastaviti još jače i još odlučnije i intenzivnije i naravno u saradnji sa drugim institucijama u državi, vjerujem da će one imati svoj puni efekat", zaključio je Nuhodžić.  

Komentari: 1

put mira

18. 10. 2017 - 18:52

Ratne 92-95 sklonile su oruzje na odredeno I sada ga aktivirale kroz kriminal jer se opljačkano potrošilo.Samo veće kontrole I kazne od zakona ovo će suzbiti.
Novi komentar