SNP: SD smeta rad predsjednika Jokovića i novog rukovodstva

O snazi Socijaldemokrata najbolje govori činjenica da su u Nikšiću od dvije partije koje su učestvovale na izborima bili treći. Rezultat ove nazovi partije predstavlja jedinstven slučaj u političkoj praksi, ali ne čudi da je upravo partija predsjednika krnje Skupštine Brajovića, uspjela da ostvari ovaj nimalo popularan rezultat, saopšteno je Portalu Analitika iz medijskog centra SNP-a.
Objavljeno: 18. 10. 2017 - 17:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Socijalistička narodna partija nikada ne napada nikog po tuđim nalozima, već od početka svoga postojanja prati put istine i saopštava činjenice i to je glavno što nas razlikuje od vaše satelit partije koja je pod direktnim protektoratom DPS-a. Takođe, Socijaldemokrate najbolje znaju način na koji se cijepaju stranke kako bi se očuvale privilegije, jer ste jednu već pokušali da uništite. Što se SNP tiče, poručujemo da kome je god stalo do privilegija i ličnih interesa i ne treba da bude sa nama", ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje, očigledno je da SD smeta rad predsjednika Jokovića i novog rukovodstva partije i pokušavaju neistinama da truju javnost. 

-Međutim, mi nastavljamo još snažnije i odlučnije, uvjereni da će se snaga SNP pokazati na vanrednim parlamentarnim izborima  kojih će biti, a vi se o tome nećete ni pitati.  Kao što se nikada niste ni pitali o nijednom bitnom procesu u Crnoj Gori,  već samo služite da popunjavate rupe koje DPS napravi- zaključuje se u saopštenju

Komentari: 3

Guest_82864

18. 10. 2017 - 17:48

VI MORATE DA CEKATE NEKE IZBORE PA DA VIDITE IMALI VAS
AnaPg

18. 10. 2017 - 18:21

Sd se najvise plasi izbora , koliko drhte od straha za svoje fotelje..
Durmitor

18. 10. 2017 - 18:22

Nikada se nisu pitala i nikada se nece pitati,jer privesci i otirači nemaju pravo glasa,oni služe samo da služe gospodare.Savez Dolara.
Novi komentar