Vujović: Medijskom savjetu se niko nije žalio na TV Pink M

Medijskom savjetu za samoregulaciju nije stigla ni jedna pritužba na Televiziju Pink M koja je, prema riječima članova Savjeta Javnog servisa u više navrata pokušala da diskredituje Radio Televiziju Crne Gore.
Objavljeno: 19. 10. 2017 - 06:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ovo je za Pobjedu juče potvrdio izvršni sekretar Medijskog savjeta za samoregulaciju Ranko Vujović.

- Do sada nijesmo imali ni jednu pritužbu niti od Javnog servisa, niti od članova Savjeta ove medijske kuće - rekao je on.

Vujović nije želio da komentariše prijedlog člana Savjeta Gorana Đurovića da RTCG izađe iz Medijskog savjeta, za što nije dobio „zeleno svjetlo“ od kolega.

Generalna direktorica Javnog servisa Andrijana Kadija rekla je da su zbog brojnih napada na Javni servis podnijeli žalbu Agenciji za elektronske medije i da čekaju odluku te institucije.

- Ne samo da smo podnijeli žalbu zbog ranijih brutalnih napada na nas i kršenja svih profesionalnih principa, već smo to uradili i danas i radićemo uvijek kad prekrše principe ove profesije, jer je ono što Pink radi jednostavno nedopustivo - poručila je juče u izjavi za Pobjedu Kadija.

Na sjednici Savjeta Javnog servisa koja je održana u utorak, odlučeno je da, za sada, ostanu u Medijskom savjetu za samoregulaciju.

Opširnije u Pobjedi...

Komentari: 5

Cudno

19. 10. 2017 - 08:46

Bas cudno, poste ste se dokazali i osvjetlali obraz vise puta
Micko

19. 10. 2017 - 09:48

Dje je ovaj dobri i posteni Skrelja da ovome Vujovicu provjeri konflikte interesa?
Sanja

19. 10. 2017 - 09:50

Ovaj obavlja toliko poslova da vise ne zna ni dje mu pisu.
Ivan...

19. 10. 2017 - 09:55

AEM je ponistio raspodjelu emiterima zbog konflikta interesa ovog gospodina koji zastupa interese samo jednog emitera.
Nick

19. 10. 2017 - 09:58

Ovaj Vujovic je predsjednik Savjeta Agencije, Izvrsni direktor Medijskog Savjeta i ne prodaje Salatu hahahaha. Dje je bas Skrelja iz Skupstine da mu proda lubenice hahahaha Ovo je cirkus.
Novi komentar