Projekat "Dječija atletika" u punom zamahu u Danilovgradu

U okviru sprovodjenja projekta popularizacije atletike u opstini Danilovgrad kroz Projekat “Djecije atletike”AK Garac je od prosle skolske godine poceo sa izvodjenjem casova atletike u skolama na teritoriji opstine Danilovgrad.
Objavljeno: 19. 10. 2017 - 09:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

Isti trend je nastavljen i ove godine pa su ucenici osnovnih skola sa podrucja opstine Danilovgrad imali priliku da se upoznaju sa atletikom. 

Ono sto je zapoceto jos prije par godina kroz projekat "Djecija atletika" mozemo reci da je nastavljeno kroz casove atletike koje sprovodimo u osnovnim skolama u Danilovgradu.

U ovoj skolskoj godini vec preko 150 ucenika je imalo priliku da prisustvuje casu atletike, a kao cilj izvodjenja ovih casova jeste da popularizujemo atletski sport u opstini Danilovgrad. U narednom periodu imamo za cilj da posjetimo jos skola i da u nekom doglednom periodu organizujemo atletsko takmicenje za ucenike koji ce imati priliku da se upoznaju sa prvim atletskim koracima kroz ove casove.

Veliku podrsku imamo od AK Garac i predsjednika kluba Antovic Dragana koji uvijek izlazi u susret kada je rijec o popularizaciji atletike u nasem gradu i kad je potrebna pomoc za takmicenja - zakljucio je Zegarac Dane, profesor fizicke kulture i bivsi atletski reprezentativac Crne Gore.

Komentari: 0

Novi komentar