ZIKS potvrdio da je došlo do tuče zatvorenika

Zavod za izvršenje krivičnih sankcija saopštio je d aje prije dva dana oko 11,50 h došlo je do fizičkog napada zatvorenika J. V. na zatvorenika M. B., i to na način što je zatvorenik J.V. udario zatvorenika M. B.. Navedenom prilikom zatvorenikM. B. zadobio je povrede.
Objavljeno: 19. 10. 2017 - 17:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Službenici obezbjeđenja Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija su preduzimajući radnje i mjere iz svoje nadležnosti utvrdili da je zatvorenik J. V. udario zatvorenika M. B., iz kojeg razloga su izvršili izdvajanje zatvorenika J. V., a protiv kojeg zatvorenika je pokrenut disciplinski postupak radi utvrđivanja njegove disciplinske odgovornosti", saopšteno je Portalu Analitika iz ZIKS-a.  

Takođe, službenici obezbjeđenja su o navedenom događaju bez odlaganja obavijestili službenike Zdravstvene službeZIKS-a, koji su zatvoreniku M. B. pružili medicinsku pomoć.

"O navedenom događaju obaviješteni su službenici Uprave policije-Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad radi preduzimanja radnji i mjera iz svoje nadležnosti u saradnji sa nadležnim državnim tužiocem", zaključuje se u saopštenju.

 

 

Komentari: 1

piki

19. 10. 2017 - 18:51

aoooo opet inicijali pa nije interesantno ovako
Novi komentar