Gegaj: Niko me ne može zastrašiti

Aktuelnom i bivšem poslaniku Demokratske partije socijalista Luiđu Škrelji i Nikoli Gegaju, kao i politikologu iz Tuzi Kristijanu Dukaju, ponovo je, na društvenim mrežama, zaprijećeno ubistvom.
Objavljeno: 20. 10. 2017 - 08:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prijetnje je, putem svog instagram naloga, uputio izvjesni Lui Dušaj. On je na toj društvenoj mreži, kako prenosi portal malesia.me, objavio zajedničku fotografiju Škrelje, Gegaja i Dukaja ispod koje je napisao da su njih trojica izdajnici i da ih treba kazniti smrću.

Portal malesia.me navodi kako ovo nije prvi put da se Škrelji, Gegaju i Dukaju prijeti smrću. Dvojici funkcionera DPS-a, zajedno sa njihovim kolegom Halilom Dukovićem, Lui Dušaj prijetio je i prošle godine, jer u parlamentu nijesu podržali izmjene i dopune Zakona o teritorijalnoj organizaciji, kojim se otvara put da Tuzi i Malesija dobiju status punopravne opštine. Na fejsbuk stranici „Malesia-Tuz“ tada je objavljena posmrtnica na albanskom jeziku u kojoj se navodi da su njih trojica tragično preminuli, te da će im parastos biti upriličen na groblju Čepurci u Podgorici. Na istoj stranici, takođe, je objavljena i zajednička fotografija Gegaja, Dukovića i Škrelje iznad koje je pisalo da su oni izdajnici albanske nacije i da ih treba ubiti.

Povodom posljednjih prijetnji funkcioner DPS-a, Nikola Gegaj, Pobjedi je kazao da ne obraća pažnju na „budalaštine koje piše Lui Dušaj“ i da ga one nijesu uplašile.

- Ne može niko da me zastraši. Bio sam i uvijek ću biti privržen politici progresivnih snaga koje predvodi DPS i njen predsjednik Milo Đukanović. Ta ista politika je u najtežim vremenima sačuvala mir, multietnički sklad i toleranciju. Obnovila državnost Crne Gore i sačuvala manjinske narode od one iste politike koja je vođena na Kosovu od strane režima Slobodana Miloševića. Danas je Crna Gora uvažena u Tirani, Vašingtonu, Briselu i Ankari. Ponosan sam na tu politiku i iskreno govoreći bojim se samo Boga i nikog više – poručio je Nikola Gegaj.

On je Pobjedi kazao i da neće podnositi krivičnu prijavu protiv Luija Dušaja jer on, kako je rekao Gegaj, nije vrijedan ni toga.

(Pobjeda)

 

Komentari: 0

Novi komentar