ASCG želi da riješi stambeno pitanje olimpijke Slađane Perunović

Predsjednik ASCG Milorad Vuletić boravio u radnoj posjeti AK "Nikšić" i tom prilikom prisustvovao je i Sjednici UO AK "Nikšić". Sjednicom UO AK "Nikšić" predsjedavao je predsjednik kluba Tomo Žižić , a pored njega prisutni su bili potpredsjednik dr. Pero Mitrović i članovi UO Ratko Popović i Janko Pešikan. Sastanku su prisustvovali i sekretar kluba Lidija Todorović i sportski direktor Drago Musić kao i predsjednik mjesne zajednice Župa Nikšićka, Dragan Radulović.
Objavljeno: 20. 10. 2017 - 12:33 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tomislav Žižić kao predsjednik kluba zahvalio se na prisustvu predsjedniku ASCG Vuletiću što je prisustvovao sjednici i čestitao mu na predstižnoj nagradi koju je dobio od EAA. Na sastanku se pored usvajanja zapisnika sa prethodne sjednice raspravljalo o informacijama iz ASCG gdje se dala zahvalnost ASCG na podršci našem klubu u daljem radu i podršci u organizaciji takmičenja koje je naš klub aplicirao.

A ta takmičenja su: 60-to jubilarno Prvenstvo CG u krosu, Atletski miting u Nikšiću, VIII Prvenstvo CG u planinskom trčanju i II Memorijalnom bacačkom mitingu "Vukašin Žižić", III Uličnoj trci "Župa Nikšićka" i tradicionalnoj Uličnoj trci "Nikšić-2018". Takođe je dogovoreno da klub izmiri dugovanja do Nove godine oko organizacije Ostroškog maratona i da se aplicira poslije toga da se ta trka uvrsti u zvanični kalendar ASCG. 

Raspravljalo se i oko izgradnje atletske staze u Nikšiću koja je postala izvjesna.

Poslije  sjednice je organizovan i radni ručak u Hotelu na Kruševicama gdje su pored prisutnih članova UO i predsjednika ASCG Vuletića bili prisutni i predsjednik Šavničke opštine  Mijodrag Vujičić, potpredsjednik Nikšićke opštine Marko Radojević  i direktor SC Nikšić Pedrag Ivanović.

- Zadovoljan sam današnjim sastankom i apostrofiram da će ASCG imati punu podršku u našem klubu i da ćemo naš klub dići još na veći nivo kako u organizacionom tako i u takmičarskom smislu. Sa predsjednikom Šavničke opštine smo napravili dogovor oko atletske sekcije u Šavniku i oko kanditature AK "Nikšić" i ASCG za organizaciju Prvenstva Balkana u planinskom trčanju za 2019.g. Takođe smo razgovarali sa resornim potpredsjednikom Nikšićke opštine o daljim aktivnostima u radu našeg kluba - istakao je Tomo Žižić.

Predsjednik ASCG je naveo da će se iz saveza založiti za rješavanje stambenog pitanja olimpijke Slađane Perunović.

- Vrlo sam počastvovan pozivom i prisustvom sjednici UO AK "Nikšić". ASCG će i ubuduće davati punu podršku u radu AK "Nikšić" i njihovom još boljem funkcionisanju. U narednom periodu ćemo se založiti za  rješavanje stambenog pitanja za našu olimpijku Slađanu Perunović. Želim novom rukovodstvu AK "Nikšić" uspješan rad podvukao je Milorad Vuletić.

Komentari: 0

Novi komentar