Marković - Barozo: Crnogorske reforme mogu poslužiti za primjer i model drugima

Predsjednik Vlade Duško Marković sastao se u petak na Svetom Stefanu sa bivšim premijerom Portugala i predsjednikom Evropske komisije Žozeom Manuelom Barozom.
Objavljeno: 20. 10. 2017 - 15:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Poželjevši dobrodošlicu Žozeu Manuelu Barozu i izrazivši zadovoljstvo što se vide u Crnoj Gori pogotovo povodom prestižnog događaja kakav je Global Citizen Forum 2017 premijer Marković je informisao bivšeg predsjednika Evropske komisije o rezultatima Vlade na vanjskom i unutrašnjem planu kao i o našim strateškim planovima koji se tiču investicija, reformi i integracija sa ciljem podizanja životnog standarda građana.

Žoze Manuel Barozo je čestitao predsjedniku Markoviću na kvalitetnim i sveobuhvatnim reformama i pogotovo na uspješnom procesu evropskih intergacija rekavši da, premda sada govori u svoje ime, nema nikakvih dilema da će naša zemlja biti naredna članica Evropske unije.

„Reforme koje je Crna Gora sprovela ne samo da su uspješne, već mogu poslužiti i kao primjer i model drugim zemljama“ – ocijenio je bivši predsjednik Evropske komisije.

Komentari: 0

Novi komentar