Bred Pit pao na čari 32 godine mlađe glumice

Iako do sada nije ulazio u ozbiljne veze, holivudski zavodnik Bred Pit je riješio da se upusti u romansu sa svojom mlađanom koleginicom, prenose svjetskimediji.
Objavljeno: 20. 10. 2017 - 15:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

Bred Pit je sada u vezi sa dvadesetjednogodišnjom glumicom Elom Purnel.

Zanimljivo je to što Ela neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu i što je upravo ona glumila mlađu verziju Anđeline u filmu “Maleficent”.

Bred je totalno očaran Purnelovom da joj je dodijelio ulogu u njegovoj novoj seriji “Bittersweet”, što mladoj glumici i te kako imponuje. Ona je čak i priznala svima da joj se Pit uvijek sviđao.

“Bred je odavno imao Elu na umu za ovaj projekat. Ona je bila nevjerovatno polaskana pažnjom koju dobija od Breda, čak je rekla drugarici kako joj je on uvijek bio na prvom mjestu među svim slavnim simpatijama “, kazao je neimenovani izvor.

On je takođe otkrio da su glasine stigle i do Anđeline, koja nije najbolje prihvatila ove vijesti.

“Anđelina je bijesna jer Bred pokazuje interesovanje za Elu i što ju je unajmio da glumi u seriji. Ne podnosi to sto Bred želi da bude sa nekim ko je glumio mlađu verziju nje’’, dodao je.

Izvor blizak paru je napomenuo da Anđelini veoma smeta razlika u godinama, jer je Ela samo pet godina starija od njihovog sina Medoksa.

“Bred zna da je razlika u godinama velika i da bi svi na ovu vezu gledali kao na krizu srednjih godina, ali njegovo zanimanje za Elu više je od samo fizičkog. Ona ga je pridobila hrabrim i simpatičnim ponašanjem, ali i glumačkim vještinama”, otkrio je on.

Komentari: 0

Novi komentar