Napadači na skuteru čekali gužvu da ubiju narko-dilera i njegovog prijatelja

Narko-diler Ivan Ćirić (38) i njegov prijatelj Ivan Milić (31) likvidirani su jutros na Voždovcu.
Objavljeno: 20. 10. 2017 - 23:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Njihovi napadači pratili su ih sve do veoma uske, ali prometne ulice u kojoj je zbog gužve na semaforu njihov automobil stajao u mjestu.

Ćirić i Milić bili su u "pežou 207" i vozili su ka Trošarini. Vozač je bio Milić, jer je Ćirić ostao bez ruke u podmetnutoj eksploziji automobila u februaru ove godine. U trenutku likvidacije našli su se u ulici Save Maškovića, tačno ispred bivše fabrike "Dinare", gdje se sada nalazi auto servis.

Pretpostavlja se da su napadači neko vrijeme pratili Ćirića i poznavali njegovu rutu, te nije čudno što su upravo ovu ulicu iskoristili za egzekuciju. Kroz Save Miškovića prolazi više od šest gradskih autobuskih linija, koje se većinom okreću na Trošarini.

Egzekutori na skuteru sa kacigama, iskoristili su ovu gužvu i pretekli automobile u koloni sve dok nijesu prišli onom u kome su bili Ćirić i Milić.

Suvozač na skuteru u tom trenutku je izvadio pištolj i zapucao kroz vozačev prozor. On je prvo likvidirao Milića sa dva metka, dok je Ćirić, ranjen i bez jedne ruke, pokušao da pobjegne atentatoru.

U Ćirića je napadač takođe ispalio dva metka dok je sjedio u automobilu. On je zatim izletio iz automobila, pretrčao ulicu ka auto-servisu, ali napadač ga je na trotoaru ubio trećim metkom. Ekipa Hitne pomoći pokušala je da reanimira Ćirića na licu mjesta, međutim bezuspješno.

Bilo je dosta očevidaca, mahom radnika u lokalima u ovoj ulici. Kako pričaju, njihov rad odjednom su prekinuli zvuci nekoliko pucnjeva. Ipak, i dalje u strahu, nijesu željeli da komentarišu. (blic)

Komentari: 0

Novi komentar