Marković: Radujemo se tužbi premijerovog sina

Dnevni list Dan se raduje tužbi Predraga Markovića, sina premijera Duška Markovića, jer taj list posjeduje dokumentaciju koja nedvosmisleno ukazuje o sumnjivoj poslovnoj transakciji o kojoj je pisao, kazao je pomoćnik glavnog i odgovornog urednika Nikola Marković.
Objavljeno: 21. 10. 2017 - 18:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

Predrag Marković najavio je tužbu protiv Dana, zbog, kako je kazao, neistina i medijske hajke koja se protiv njega i njegove porodice vodi iz tog lista.

Dan je danas objavio tekst u kome piše da je sin predsjednika Vlade kupio stan od 100 hiljada eura, za koji, kako navodi list, „nema porijekla novca".

Nikola Marković je rekao da će na sudu premijerov sin imati priliku da detaljno obrazloži, kako je rekao, mnoge nelogičnosti u ugovorima i objasni porijeklo svog novca.

"Ono sto je za svaku pohvalu jeste činjenica da članovi premijerove porodice novinarima Dana više ne prijete ubistvom nego tužbama. Pozdravljamo tu promjenu kursa kad je u pitanju odnos prema našoj redakciji"' kazao je Marković. (Mina)

Komentari: 10

Nikac

21. 10. 2017 - 18:21

Pokazao si se ti kakav si covjek kad si u svojoj kuci dopustio da ti zenu i tebe bije neki vas domar. Da ista cojsko i crnogorskog ima u tebi isprasio bi ga pa makar lezao no su ovi epiteti za tebe strani.
Mikac

21. 10. 2017 - 19:58

Vala si bistar Nikac, veliki čojku i Crnogorče. Može li taj tvoj plitki um da shvati da nije svako toliko snažan i sposoban da se bije sa svakim siledžijom. Zar je trebalo avetinjo da ga upuca, ako uopšte i ima oružje, i osudi sebe na višegodišnju robiju. Majko mila, koliko li je u CG ovih FB junačina.
Ranko u pomoc

21. 10. 2017 - 19:41

Inace ovo je , po Ranku Krivokapicu, prozapadni i prodrzavni medij. Zaista je to rekao !!!
Zamjena

21. 10. 2017 - 20:29

Kažu da Ranko ispunjava sve uslove i da je na dobrom putu da zamijeni patrijarha SPC, Irineja.
neso

21. 10. 2017 - 21:09

VI HOĆETE DA ON NOSI NOVAC PA DA GA KATNIČ UHVATI I PROGLASI VODJOM KRIMINALNE ORGANIZACIJE. MALO MORGEN.
Djole

21. 10. 2017 - 21:18

Ne branim premijerovog sina jer ga niti znam niti poznajem,ali nema većih prevaranata i lažova kao sto ste vi iz Dana ! I vi ste se obogatili u Drzavi koju ne priznajete jer vam je bliža i draža neka druga a od ove ste sve uzeli !
Tajova djeca

21. 10. 2017 - 22:10

Blažo pošeni se, red je da i ovaj mali nešto štrbne.
Temsi

22. 10. 2017 - 10:43

Nekim zlobnicima na ovom portalu nije važno o čemu je tema. Bolo o čemu da je riječ, a oni se očešu o Krivokapića. Ako uđemo i u najpovršniju analizu konstatovaćemo da Krivokapić smeta što je na ispravnom putu. Sve podvala za podvalom! Te Krivokapić sa četnicima, te Krivokapić sa danom, te Krivokapić sa DPS-om 18god. Pa ovi iz SD-a bi ostali sa DPS-om 100 god., koje bi im protekle u najljepšim hvalisanjima vrha DPS-a žmureći na sva njihova haranja CG.
Remsi

22. 10. 2017 - 13:50

Takodje imas redovno abonenata koji ne mare sto je tema cesu se o Djukanovicu i vrijedjaju. Godinama. Smeta li ti to ili se podrazumijeva da je to normalno?
Samo cinjenice, gospodjo

22. 10. 2017 - 22:34

Ada coce, mi samo gledamo sto vas idol radi a ne sto razni spin majstori blebecu i bezuspjesno spinuju, tako da iole inteligentan covjek moze jasno da vidi o cemu se radi u vezi sa velikim "parlamentarcem" kojemu je vaznija STOLICA no buducnost Crne Gore! Da mu je CG vazna, a ne njegova stolica, on nikada ,ne bi stao na stranu teroristicke bande koja zamalo da izazove uzasno krvoprolice i da brat na brata ponovo udari. Istorija nece imati mnogo milosti za ovog vaseg "europskog parlamentarca". Evo samo jedan primjer nekoga ko je jasno stavio Crnu Goru ispred svega pa i cijenu svog licnog zestokog poraza: Darko Pajovic! Ali za tako nesto treba imati karakter i hrabrost.
Novi komentar