Lakše mršanje uz ove grickalice

Svi mi imamo određeno vrijeme kada bez obzira jesmo li na dijeti ili nismo, moramo nešto 'baciti pod zub' da bi mogli nastaviti raditi i funkcionirati bez ometanja od kruljenja u želucu. Slijedi pet laganih i zdravih snackova koji ti mogu smanjiti glad između obroka čak i ako si na dijeti.
Objavljeno: 21. 10. 2017 - 22:16 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kokice Pune su vlakana, imaju nizak udio masti (ako ih pripremiš na zdraviji način) i čak sadrže proteine. Jedno serviranje kokica (i tu ne mislimo na cijelu zdjelu za salatu) ima 4 grama vlakana, skoro 4 grama proteina, nešto malo više od 1 grama masti i ne ide dalje od 110 kalorija. Ova kombinacija će te sigurno držati do sljedećeg obroka ili do spavanja.

Badem Jedno je istraživanje otkrilo da samo žvakanje badema te može napraviti sitom. Žvaćeš li šaku badema polako, ubacujući ih po par u usta, dobivaš jači efekt sitosti od žvakanja drugih orašida.

Grožđe U sezoni grožđa, ovo slasno voće je neizbježno. Sada ga možeš nabaviti svježeg i punog soka, koji će te osvježiti u svakom trenutku. Za dodatan efekt, ubaci ih u zamrzivač da budu poput slatkog čipsa.

Crna čokolada Vrlo je bitno nagraditi se nečim slatkim svaki dan, kako ne bi osjetila povećanu potrebu za istim kasnije (pa se nađeš nakon par dana kako si pojela već pola kutije čokoladnih keksa prije spavanja i ne misliš uskoro prestati). Kažu da je to čak jedan od ključeva kako dugoročno i efektivno smršaviti. To može biti par kockica crne čokolade, čaša vina, ili neki niskokalorični desert koji ćeš sama pripremiti.

Zdravakrava.rs

Komentari: 0

Novi komentar