POKLON CD sa 26 dječjih hitova uz “Pobjedu”

Na 73. rođendan dnevnog lista Pobjeda, u utorak, 24. oktobra, čitaoci će uz svaki primjerak na poklon dobiti kompilaciju pjesama za djecu ‘Uživaj dok si dijete’, čije tekstove, kao i nekoliko melodija, potpisuje Sanja Perić, autorka istoimene knjige.
Objavljeno: 23. 10. 2017 - 12:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Autori pjesama, pored Sanje Perić, su renomirani crnogorski muzičari poputVladimira MarašaMirsada Serhatlića, Slavena Knezovića, Mihe Radonjića i drugih.  Na CD-u su nagrađivane pjesme sa domaćih i međunarodnih muzičkih festivala za djecu, a pjevaju ih: Jana Božović, Maša Paović, Vjera RadulovićMilutin Radulović, Lara ŠćekićKatarina RadulovićMaša Vujadinović, Lejla Vulić, Doroteja Tošić, Iva Otašević, Ivana Popović, Iva Nikčević, Luka Bajović, Relja Ćetković, Diana Zabijako, Olivera Šulić, Katarina Ćeranić i dječji hor Zvjezdice, pod dirigentskom palicom Ane Klepić.

Izdavač CD je Nova Pobjeda, generalni sponzor CD-a  je Tea Medica, a podršku su dali i Elektroprivreda, Kidsland i PAM Crne Gore.

CD je već od sjutra dostupan kao poklon, uz svaki kupljeni primjerak rođendanskog broja “Pobjede”, koji ne treba propustiti!

 

 

Komentari: 0

Novi komentar