Svadba u Domu starih u Bijelom Polju, kumovali zaposleni

U Domu starih u Bijelom Polju danas su zazvonila svadbena zvona. Na vječnu ljubav jednom drugom su se zakleli 53-godišnji Milutin Bigović iz Nikšića i 63-godišnja Gospojinka Lazić rođena Vojvođanka koja je odrasla i živjela u Baru.
Objavljeno: 23. 10. 2017 - 20:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tako je ljubav još jednom pokazala da nikad ne zakasni. Nikšićanin i Vojvođanka su se upoznali upravo u staračkom domu, prenosi Kodex.me

Nakon što su pet godina živjeli u vanbračnoj zajednici danas su se zakleli na vječnu ljubav pred matičarkom Gordanom Šćepanović.

Osoblje doma je kumovalo ovoj ljubavi a i barjaktar je takođe zaposleni ove ustanove.

Menadžment ustanove koji je i organizovao svadbu je na sve mislio, mlada je nosila vjenčanicu, mladoženja svečano odijelo a nije nedostajala ni svadbena torta.

svadba1

Milutin i Gospojinka su zaplesali i prvi mladenački ples uz pjesmu “Naša ljubav” grupe Luna. Nakon toga je svadbeno veselje nastavljeno uz muziku uživo a gosti su bili korisnici Doma i zaposleni.

Ova današnja priča dokazuje da “ljubav ne zna za godine i da se uvijek rađa”.

Foto: Radio Bijelo Polje

Komentari: 3

neso

24. 10. 2017 - 03:40

Opštinski odbor Prtije penzionera ,invalida i restitucije PIR bijelo Polje, čestita ovaj lijepi gest i brak zaljubljenih-za ljubav nikad nije kasno. Ništa nema ljepše nego voljeti i biti voljen. Čestitke i zaposlenim u Domu na pregnuću i razumijevanju. STAROST JE SVAČIJA.
mlada i neiskusna

24. 10. 2017 - 09:07

nek je uzdravlje trosi !
mirko

24. 10. 2017 - 11:31

Dogodine krscavali :)
Novi komentar