VOLI: Uskoro otvaranje hipermarketa "Naš diskont" (VIDEO)

Kompanija Voli uskoro otvara rekonstruisan i osavremenjen hipermarket "Naš diskont" na Zabjelu.
Objavljeno: 08. 11. 2017 - 07:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naš diskont se godinama unazad pozicionirao kao prvi izbor velikog broja potrošača. Imajući u vidu da je od svog otvaranja obarao sve rekorde u trgovačkoj branši u našoj zemlji, odluka kompanije je da kupcima omogući iskustvo trgovine na mnogo većem nivou od onog koji poznaje ne samo tržište Crne Gore, već i cijelog prostora bivše Jugoslavije.

Naš diskont donosi sasvim nov koncept, moderan pristup dizajnu enterijera, tehnološke inovacije, proširenu ponudu koja broji čak 25.000 artikala,  na značajno većoj kvadraturi od prethodne, koja sada dostiže pet hiljada kvadratnih metara. U toku je konkurs za finalno popunjavanje radnih pozicija, a značajan je podatak da je kompanija Voli za potrebe objekta otvorila 180 novih radnih mjesta. Osim spektakularnog izgleda i usluge na koju je stavljen akcenat, ono što je potrošačima u fokusu interesovanja su cijene i kvalitet ponude.

Zato će Naš diskont u skladu sa politikom kompanije, ponuditi samo proizvode prve klase, strogo kontrolisanog porijekla i kvaliteta, po najnižim cijenama na tržištu.

nasdiskont

 - Odgovornost lidera u tgovačkoj branši je velika, ono što mi pružamo potrošačima je sigurnost, kojom smo zaslužili povjerenje naših lojalnih kupaca. Imamo kapaciteta da im ponudimo više i iz tog razloga, cijene u Našem diskontu će biti prilagođene svima. Ukratko - kupce u Našem diskontu očekuje najbolja ponuda u besprekornom ambijentu, a cijene u skladu sa onim što su navikli  kada je taj objekat u pitanju - najniže u našoj zemlji - saopštili su iz kompanije Voli.

 Osim hipermarketa, u pripremi je otvaranje i restorana, sada već prepoznatljivog koncepta koji je primijenjen u restoranu Bar 49, ovdje  sa nazivom Bar 61. U specifičnom  enterijeru, na gotovo hiljadu kvadratnih metara, osim tradicionalnih domaćih jela nudi mediteransku kuhinju i bogatu ponudu zdrave i vegetarijanske hrane. 

. Pored Našeg diskonta i restorana otvara se i moderna apoteka u prizemlju. Ostale površine od šest hiljada kvadrata biće otvorene krajem marta. Posjetiocima restorana i marketa važan je prostoran parking, a to je osigurano sa 365 parking mjesta, od čega najve- ći broj čine natkrivena.

Pozicija na ulazu u Podgoricu predstavlja posebnu povoljnost kupcima koji dolaze sa strane, imajući u vidu da se nalazi na samom saobraćajnom čvorištu ka primorju, zaobilaznici ka sjeveru Crne Gore i ulasku u sam grad. Na snovu svega što je planirano i pripremljeno i što očekuje potrošače zaključak je  da upravo mi u Crnoj Gori imamo privilegiju da trgujemo u naboljem hipermarketu na Balkanu. Potrošači od Volija uvijek očekuju najviše, ali Naš diskont će prevazići i najsmjelija očekivanja

 

nas

Komentari: 5

LAVEŽ SVEZANOG PSA

07. 11. 2017 - 17:14

Bože dragi dali Drzava CRNA GORA ima uopste skolovanih EKONOMISTA, samo se otvaraju PILJARE,MARKETI, MEGA MARKETI, CAFE LOKALI, A GRAĐANI IZ DANA U DAN NAPUSTAJU CRNU GORU, PA KO CE VAM KJPOVATI AKO NIKO ME RADI ,NEMA FABRIKA , KADA SE ZADNJINOUT OTVORKLA JEDNA FABRIKA U CG ,,
Pas koji laje ne ujeda

08. 11. 2017 - 09:21

pa shodno tome promašio si ali potpuno
laje uz vetar

08. 11. 2017 - 10:51

Morebit bi i ujeo al mu kratak lanac . Treba ravnomjerno rasporediti te megamarkete po rubu grada da se narod snadbijeva a ne sve po centru da se stvaraju saobracajne guzve .
Wilkins

08. 11. 2017 - 09:51

E, svi ćemo radit po fabrikama, a onda ćemo trgovati na buvljaku u Tuzi i na stočnom pazaru.
za zaborav

14. 11. 2017 - 20:03

SAMO KLADIONICE I AUTOMAT KLUBOVE!
Novi komentar