Džordž Kluni odustaje od svoje holivudske karijere

Naime, samo nekoliko dana nakon što su brojni svjetski kritičari njegov posljednji film – “Suburbicon” koji je režirao, ocijenili kao najgori film u istoriji kinematografije i da bi bilo bolje da se vrati glumačkim vodama, Džordž je objavio da ozbiljno razmišlja da stavi tačku na svoju glumu.
Objavljeno: 08. 11. 2017 - 09:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nećemo ga, čini se, tako brzo vidjeti na velikim platnima, a svoje posljednje filmske uloge odigrao je tokom 2016. godine, a sada je za The Sunday Times izjavio kako gluma više nije na njegovoj listi prioriteta, jer mu novac više i ne treba toliko.

– Već dugo vremena bavim se glumom i znate, imam 56 godina. Nisam više momak koji osvaja djevojke, ili barem ne bih trebalo da budem. Zahvaljujući glumi plaćao sam sve svoje račune, ali novac mi sada više i ne treba – rekao je Kluni koji je prodao svoju firmu sa prozvodnju tekile za milijardu dolara i dodao da bi ga neka izvanredna odluka ipak mogla dovesti ponovo pred kamere.

Takođe, već neko vrijeme šuška se i kako se Džordž Kluni polako ubacio i u političke vode.

– Uvek sam bio uključen u politiku. Moj otac bio je u utrci za Kongres i politika je u mojoj porodici uvijek bila prisutna. Mogu da pomognem onako kako znam najbolje, poput slanja poruka biračima, ali političkih aspiracija nemam – objasnio je Kluni.

Ostaje da vidimo da li će neka uloga toliko fascinirati slavnog glumca da će ponovo stati pred kamere i zaigrati.

 

Story.rs

Komentari: 0

Novi komentar