Iz novog filma Ridlija Skota brišu se scene sa Kevinom Spejsijem

Scene sa Kevinom Spejsijem će biti isječene iz tek završenog filma Ridlija Skota zbog sve brojnijih optužbi upućenih američkoj zvjezdi za seksualno uznemiravanje, ali bi film trebalo ipak da uđe u bioskopske sale za mjesec i po dana.
Objavljeno: 09. 11. 2017 - 11:01 Promjenite veličinu teksta: A A A

Skot koji je poznat po tome da je efikasan reditelj, ne namjerava da mijenja najavljeni datum izlaska filma - 22. decembar. 

Sve scene s Kevinom Spejsijem iz filma "All the Money in the World" će biti isječene i ponovo će biti nasnimljene sa glumcem Kristoferom Plamerom, potvrdio je sinoć PR ovog filma Sajmon Hols. 

Osobe bliske produkciji filma rekle su da je Plamer odmah počeo snimanje novih scena u ulozi Džeja Pola Getija. Očekuje se da će druge dvije zvjezde filma Mark Valberg i Mišel Vilijams učestvovati u snimanju novih scena. 

Film je trebalo da ima svjetsku premijeru na festivalu Američkog filmskog instituta u Los Anđelesu 16. novembra ali je povučen ranije ove nedjelje poslije niza optužbi upućenih Spejsiju za seksualno uznemiravanje. Spejsi je takođe izbačen iz ekipe serije "Kuća od karata" (House of Cards) koja je i suspendovana kada su izbile optužbe protiv njega. 

Film "All the Money in the World" je pripreman za američku sezonu filmskih nagrada a reklamna kampanja u kojoj je vrlo istaknut Spejsi već je mjesec dana u jeku. Međutim, planovi su dovedeni u pitanje od kada su počele svakodnevno da stižu nove optužbe Spejsiju za seksualno uznemiravanje. 

Film govori o događajima oko otmice 16-ogodišnjeg Džona Pola Getija Trećeg i pokušaja njegove majke da ubijedi Džej Pol Getija, njegovog djeda milijardera, da plati otkup. 

Plamer (87) je, prema izvještajima, bio i Skotov prvi izbor za ulogu starijeg Getija ali je reditelj bio pritisnut da angažuje neko slavnije ime. 

Prve navode o seksualnom uznemiravanju iznio je glumac Entoni Rep koji je objelodanio događaj iz 1986. kada je imao 14 godina i kada ga je tada 26-ogodišnji Spejsi, pijan pokušao da ga zavede. Spejsi je u saopštenju izjavio da je "užasnut" zbog tvrdnji da je seksualno uznemiravao dječaka prije nekoliko decenija i tada je prvi put otvoreno rekao da je homoseksualac. Poslije toga su počele da stižu i druge optužbe upućene Spejsiju. 

Komentari: 0

Novi komentar