Za stipendiju Opštine Tuzi stigle 24 prijave

Na konkurs za dodjelu stipendija šest redovnih studenata osnovnih studija i jednog srednjoškolca, u studijskoj odnosno školskoj 2017/18 godini, koji je raspisala Opština u okviru Glavnog grada-Tuzi, 18. oktobra, prijavilo se 24 zainteresovanih. U toku je evaluacija prijava.
Objavljeno: 09. 11. 2017 - 13:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Stipendije će biti dodijeljene na osnovu realne ocjene o deficitarnim kadrovima u određenim strukama i smjerovima, utvrđene od strane Komisije za dodjelu stipendija, a koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Tuzi najmanje godinu prije raspisivanja konkursa.

Stipendija će se studentima, odnosno srednjoškolcu, isplaćivati u periodu od 10 mjeseci, a iznosi po 100,00€ mjesečno.

Da bi kandidati bili uzeti u razmatranje za dodjelu stipendije, moraju biti državljani Crne Gore, imati prebivalište na teritoriji opštine Tuzi, u periodu od najmanje godinu dana koji prethodi danu raspisivanja konkursa  kao i status redovnog studenta, odnosno redovnog učenika srednje škole. Osim toga, moraju biti studenti osnovnih studija (ne važi za srednjoškolce),  imati prosječnu ocjenu najmanje 7.00 u toku studija (ne važi za srednjoškolce) i ne smiju biti u radnom odnosu.

Komentari: 0

Novi komentar